Gå til hovedindhold

Enghavevej

7430 Ikast 1 værelse 30 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

3.109 kr.

Indskud

5.300 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

Ikke oplyst

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

3.109 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1984

Beliggenhed

Enghavevej 60C, 7430 Ikast

Udlejer

Ikast Andelsboligforening

Ejer

Ikast Andelsboligforening

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

10 Ungdomsboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Ikast Andelsboligforening. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Ikast Andelsboligforening ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Ikast Andelsboligforenings hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Ikast Andelsboligforening foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Ikast Andelsboligforening via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  18

  Om afdelingen

  Bo i midtbyen, hvor det hele sker. Dejlige ungdomsboliger med eget køkken og bad. I en ombygget to-etages ejendom med god stemning - tæt på strøgcenteret, biblioteket og stationen.

  Afdeling 18 består af 10 et-værelses ungdomsboliger i en to-etages ejendom på Enghavevej. Lejlighederne er på 24-37 kvm med eget køkken indeholdende dobbelt kogeplade og lille køleskab, samt eget badeværelse med bruser.
  Der er fællesvaskeri.

  El, vand, varme er inkluderet i huslejen.
  Husdyr er ikke tilladt.

  Afdelingen består af

  0 Familieboliger
  10 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Enghavevej 60C, 7430 Ikast

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Ikast Andelsboligforening
  Skolegade 38
  7430 Ikast

  Ikast Andelsboligforening har boliger i disse postnr/kommuner

  7430 Ikast
  7441 Bording

  Email

  info@iabf.dk

  Antal boliger

  840

  Telefon

  97153220

  Antal afdelinger

  22

  Boligorganisationen råder over

  826 Familieboliger
  14 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Ikast Andelsboligforening skaber rammerne for mange mennesker, i form af boliger af høj kvalitet. Vores profil er kvalitet, høj service og gode boliger.

  Ikast Andelsboligforenings målsætning er, at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og renovere støttet boligbyggeri, i overensstemmelse med gældende regler i Lov om Almene Boliger m.v. Endvidere tilbydes aktiviteter, som er baseret på den knowhow andelsboligforeningen har oparbejdet igennem mere end 60 år, i forbindelse med ovennævnte aktiviteter.

  Ikast Andelsboligforening er styret af beboerne, der på den årlige generalforsamling vælger foreningens hovedbestyrelse.

  Ikast Andelsboligforening administrerer p.t. 805 boliger, fordelt på familieboliger og ungdomsboliger. Lejlighederne er fordelt på 20 boligafdelinger, med 18 afdelinger i Ikast og 2 afdelinger i Bording. Herudover administreres en børneinstitution.

  Den enkelte afdeling i Ikast Andelsboligforening er en selvstændig økonomisk enhed, hvor huslejen er bestemt af omkostningerne. Udlejning af almene boliger hører ind under begrebet non profit, hvilket vil sige, at der ikke er nogen der skal/må tjene på udlejning af en almen bolig.

  For at få tildelt en bolig i Ikast Andelsboligforening, skal man være medlem af andelsboligforeningen, og noteres på venteliste.

  Hvordan du bliver medlem, og bliver skrevet på venteliste, kan du læse om på de følgende sider. Her finder du også en præsentation af foreningens afdelinger og meget mere.

  Rigtig god fornøjelse og velkommen til Ikast Andelsboligforening.