Gå til hovedindhold

Gadekærvej

2500 Valby 2 værelser 71 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

5.574 - 5.667 kr.

Indskud

16.575 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

327 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

5.574 - 5.667 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1981

Beliggenhed

Gadekærvej 12D, 2500 Valby

Udlejer

Domea København

Ejer

Domea København

Husdyr

Kat tilladt
Mindre dyr tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

27 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Domea København. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Domea København ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Domea Københavns hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Domea København foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Domea København via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

  Bemærk, at du kan søge bolig i denne afdeling efter reglerne om fleksibel udlejning, hvis du opfylder et af disse kriterier

  • I arbejde
  • Seniorer

  Anvisning af boliger følger reglerne i bekendtgørelse om udlejning af almene boliger.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  3525, Gadekærvej

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL GADEKÆRVEJ
  - Pæne boliger i roligt kvarter - med igangværende helhedsplan for området
  Afdelingen Gadekærvej ligger tæt på Valby centrum, i et familievenligt beboelseskvarter. Afdelingen er i gang med en helhedsplan for området der indbefatter renovering af områderne omkring bebyggelsen. I maj 2015 blev afdelingens kendetegn drømmegavlen indviet. Siden da er den blevet premieret med Forskønnelsens Diplom 2015 i kategorien Kunst.&Selve bebyggelsen er etagebyggeri fra 1979-1981 og består alle af seks etager med nye KONE-elevatorer. Der er nye dørtelefoner i alle opgange.&Torumsboligerne ligger i de ældste bygninger i nr. 12A-12E. Der er&adgang til trerumsboligerne i stueetagen i nr. 14-32 via svalegang.&Alle boligernes badeværelser er blevet renoveret, og fremstår flotte og lyse. Der er i afdelingen etableret fællesvaskerier i nr. 12C samt 24, brugen heraf forbrugsafregnes. I afdelingen har beboere desuden mulighed for at leje fælleslokalet i nr. 16 st.th. eller gæsterrummet i 12D. Al udlejning sker gennem servicecenteret. Omkring bebyggelsen vil der efter helhedsplanens gennemførsel være etableret et rekreativt område, skaterbane, grønt parkområde&og legeplads med bl.a. trampolin. I forbindelse med ejendommen er fire aflåste cykelkældre. Det er i afdelingen tilladt at holde to katte samt mindre husdyr. Tilladelse hertil gives af servicecenteret. I afdelingen er der mulighed for at leje en af afdelingens&garagepladser (121 til bil&og to MC)&efter venteliste administreret af servicecenteret. Medfølgende alle boliger er eget aflåst kælderrum til opmagasinering.

  Afdelingen består af

  203 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Gadekærvej 12D, 2500 Valby

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Domea København
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Domea København har boliger i disse postnr/kommuner

  2400 København NV
  2720 Vanløse
  2200 København N
  2791 Dragør
  2300 København S
  2500 Valby
  2100 København Ø
  2450 København SV
  2150 Nordhavn

  Email

  Antal boliger

  1.324

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  19

  Website

  Boligorganisationen råder over

  736 Familieboliger
  171 Ungdomsboliger
  417 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligselskabet er en almen boligorganisation.

  Boligselskabets boliger udlejes efter bekendtgørelse om udlejning af almene boliger mv.. Som hovedregel udlejes selskabets familieboliger derfor efter venteliste, men hver fjerde ledige bolig stilles dog til rådighed for kommunen. Eventuelle ungdomsboliger udlejes ligeledes efter venteliste, men som hovedregel kun til ansøgere, der er optaget på godkendt uddannelse. Eventuelle ældre-/plejeboliger anvises normalt 100 % af kommunen.