Guldsmedevænget

5260 Odense S 1 værelse 27 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje

2.463 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter

356 kr.

Depositum

3.762 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregn om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der tages forbehold for afvigelser ved nye lejemål i afdeling.

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der tages forbehold for afvigelser ved nye lejemål i afdeling.

2.463 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1990

Beliggenhed

Guldsmedevænget 59, 5260 Odense S

Udlejer

Boligforeningen Kristiansdal

Ejer

Boligforeningen Kristiansdal

Husdyr

Ikke tilgængelig

Antal boliger hos udlejer

20 Ungdomsboliger

Byggeritype

Etage

Antal ledige boliger hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligforeningen Kristiansdal. Hvis der står 'Til udlejers website' på knappen betyder det, at Boligforeningen Kristiansdal ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligforeningen Kristiansdals hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligforeningen Kristiansdal foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligforeningen Kristiansdal via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning. På fanebladet 'Opskrivning' kan du se, om denne bolig er del af en ordning om fleksibel udlejning. I stedet for ventetid viser vi herunder, hvor mange der er flyttet ind indenfor et år.Det giver et billede af, hvordan man kan komme i betragtning til en bolig i netop dette boligområde.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  21, Guldsmedevænget

  Om afdelingen

  40 ungdomsboliger med en attraktiv beliggenhed ca 5-6 km fra centrum, universitet og teknikum. Tæt på motorvejen. Busforbindelse til byen og uddannelsesstederne, og der er nærbutikker tæt på. Boligerne er tilsluttet Kollegienet Odense, og der er således direkte adgang til internet og universitet indregnet i huslejen. Der er stærk tradition for et socialt engagement beboerne imellem, og det er et sted, man bliver boende, så længe man overhovedet kan. Bemærk, det er ungdomsboliger. Ungdomsboliger kan søges på www.studiebolig-odense.dk

  Afdelingen består af

  0 Familieboliger
  40 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Guldsmedevænget 59, 5260 Odense S

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligforeningen Kristiansdal
  Valmuemarken 27
  5260 Odense S

  Boligforeningen Kristiansdal har boliger i disse postnr/kommuner

  5250 Odense SV
  5260 Odense S
  5863 Ferritslev Fyn
  5792 Årslev
  5220 Odense SØ
  5672 Broby
  5270 Odense N
  5000 Odense C
  5610 Assens
  5631 Ebberup
  5683 Haarby
  5560 Aarup
  5210 Odense NV
  5230 Odense M

  Antal boliger

  4.813

  Telefon

  63 14 22 20

  Antal afdelinger

  84

  Boliger fordelt på type

  3.819 Familieboliger
  704 Ungdomsboliger
  272 Ældreboliger
  18 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligforeningen Kristiansdal Boligforeningen Kristiansdal er stiftet i 1947, hvor et par håndfulde gode mænd og kvinder satte sig omkring et bord på Restaurant Carlslund og lagde grunden til boligforeningen. Den historiske baggrund for boligforeningen er fælles for alle andre boligforeninger og -selskaber, som blev stiftet i årene efter krigen: Stor bolignød og arbejdsløshed, som en række fremsynede love ændrede på. Kristiansdal ligger i dag i Odense Kommune, men før den store kommunalreform i 1970 tilhørte foreningen Dalum Kommune, og de fleste boliger ligger derfor i det oprindelige område, som i dag hedder Odense S og SV. Vi har dog boliger i andre dele af Odense, og vi har boliger i Ny Assens og Faaborg-Midtfyn Kommune. Boligforeningens navn er taget efter det nuværende Dalum Kloster, som i sin tid hed Kristiansdal Hovedgård, et af Fyns største godser under slægten Benzon. Boligforeningen bygger boliger med offentlig støtte, og da det offentlige (stat og kommune) giver støtte til byggeriet, har det offentlige også et tilsyn med boligforeningens virksomhed. Det er det offentlige (Folketing og diverse ministerier), som i meget stort omfang har fastlagt de regler, boligforeningen arbejder efter, og det har fået mange til at tro, at en boligforening er noget i retning af en offentlig virksomhed. Men det er ikke rigtigt. En boligforening er en privat virksomhed, der ligesom mange andre brancher skal følge nogle regler fra offentlige organer. Kristiansdal er på nogle områder en atypisk boligforening. Det er vi, fordi vi administrerer andre boligforeninger udover os selv. I alt administrerer Kristiansdal 13 andre selvstændige boligorganisationer (boligselskaber, -foreninger og kollegier). Næsten halvdelen af det samlede antal boliger kommer 'udefra.' Vi lægger vægt på en god service, effektive og smidige og efter omstændighederne hurtige forretningsgange. Det er vigtigt, at beboerne føler sig godt behandlet, både når de flytter ind, mens de bor, og når de flytter. Derfor sikrer vi en god standard af boligen ved indflytningen, vi giver beboerne mulighed for at bestemme selv over egen bolig, og vi har nogle klare, forståelige og rimelige regler for boligens tilstand ved fraflytning.