Gå til hovedindhold

Sneumvej

6731 Tjæreborg 1 værelse 43 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.719 kr.

Indskud

10.324 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

430 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.719 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1972

Beliggenhed

Sneumvej, 6731 Tjæreborg

Udlejer

Ungdomsbo

Ejer

Ungdomsbo

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

5 Familieboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Ungdomsbo. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Ungdomsbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Ungdomsbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Ungdomsbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Ungdomsbo via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  12, Rosenparken

  Om afdelingen

  Sneumvej 13-33:
  Disse dejlige rækkehuse er opført i 1972, og de blev totalrenoveret i 2000. Bebyggelsen er beliggende i Tjæreborg og består af 40 boliger i 1-plan.

  Der hører en dejlig, ugeneret have og et udhus til boligerne. I området er der rig mulighed for at lege og benytte omkringliggende legepladser.

  Kærvej 5 A-F:
  På Kærvej 5 i Tjæreborg opfører Ungdomsbo 6 nye familieboliger til indflytning d. 1. oktober 2020.

  Der er tale om et ekstraordinært byggeri, idet boligerne opføres som fritliggende 1 plans huse på 104 m² med 3-4 rum og tilhørende have. 3 rums boligerne har i stedet for det ekstra værelse en vinkelstue.
  Boligerne udføres med niveaufri adgang, sol-orienterede terrasser samt adgang til terræn fra de fleste af boligens rum. Til boligen opføres endvidere et mindre redskabsrum/cykelskur.

  Det er besluttet, at boligerne på Kærvej 5 A-F skal være røgfri - dvs. der må ikke ryges indenfor i lejemålene, men du må gerne ryge udenfor.

  Den månedlige husleje forventes af blive kr. 7.748 excl. forbrug og indskud kr. 41.683.

  De 6 boliger vil efter færdiggørelsen blive tillagt afd. 12, der er beliggende på Sneumvej 13-33, Tjæreborg.

  Beboere fra denne afdeling vil derfor få fortrin til hver 2. af disse boliger i forbindelse med udlejning.

  Læs mere under menupunktet "Byggeri".

  Rækkehusene ligger tæt ved banegården og er placeret i et naturskønt område i nærheden af mark og enge, der altid inviterer på naturskønne oplevelser.

  Tjæreborg er beliggende ca 10 km fra Esbjerg centrum, det tager ca 15 min i egen bil og 30 min med offentlig transportmidler.

  Husdyrhold
  I afdelingen er det tilladt at have 1 hund eller 1 kat.

  Afdelingen består af

  40 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Sneumvej, 6731 Tjæreborg

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Ungdomsbo
  Nygårdsvej 37
  6700 Esbjerg

  Ungdomsbo har boliger i disse postnr/kommuner

  6700 Esbjerg
  6705 Esbjerg Ø
  6710 Esbjerg V
  6731 Tjæreborg
  6715 Esbjerg N
  6720 Fanø

  Antal boliger

  3.716

  Telefon

  76135050

  Antal afdelinger

  57

  Boligorganisationen råder over

  2.883 Familieboliger
  801 Ungdomsboliger
  30 Ældreboliger
  2 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligforeningen Ungdomsbo blev stiftet i 1946 af unge progressive mennesker, der ønskede at gøre op med efterkrigstidens boligmangel og spekulation. Den første afdeling med 75 familieboliger på Toftsvej stod klar til indflytning i 1949. Et fremsynet forsøgsbyggeri med store lyse rum efter datidens normer. Den dag i dag er afdeling 1 stadig et solidt, velplejet og efterspurgt byggeri, hvor beboerne bliver boende i mange år.  Siden da er det gået stærkt og Ungdomsbo har vokset sig stor og stærk. Boligforeningen Ungdomsbo består af 3.624 boliglejemål fordelt på 53 afdelinger. I alt administrerer virksomheden 3.973 lejemålsenheder fordelt på tre boligforeninger og 3 selvejendende institutioner, herunder også lokaler til flere børneinstitutioner og erhvervsarealer. Spændende og velplacerede byggerier af forskellig karakter. Virksomheden har efterhånden bygget boliger til ca. 10 % af lokalbefolkningen i Esbjerg. Byen har i alt godt 12.000 almene boliger og 40.000 husstande.

  Selv om navnet Ungdomsbo er ungdommeligt, har virksomheden gennem en menneskealder oparbejdet en betydelig erfaring og sikret sig en solid position med alle former for udlejningsboliger. Vi udlejer familieboliger, studieboliger, ældreboliger, seniorbofællesskaber, institutioner og erhvervslejemål. Boligforeningen er konstant i front med mange nye tiltag og forsøgsprojekter byggemæssigt, socialt og organisatorisk. På denne måder lever Boligforeningen Ungdomsbo flot op til sit navn, oprindelse og virke.

  I dag bliver Boligforeningen Ungdomsbo drevet som en moderne, konkurrencedygtig virksomhed for beboere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Her går erfaring, viden og kompetence hånd i hånd i bestræbelsen på at yde beboere og eksterne kunder den bedst tænkelige service. Vi er som alment boligselskab non-profit (hvile i sig selv princippet). Vi skal altså ikke give overskud, men kan fokusere på vores beboere og andre kunder.


  Profil
  Ungdomsbo er den sydvestjyske regions største boligforening med omfattende aktiviteter på ejendomsmarkedet. Vi er projektorienteret, bygger, udvikler og vedligeholder løbende vores byggerier, så de altid fremstår i en høj kvalitet til vores beboere. En udvikling der er styrket væsentligt over en årrække i samarbejde med entreprenører, investeringsselskaber og andre interessenter. Boligforeningen Ungdomsbo arbejder altid målrettet for at tilpasse sig boligmassen til de skiftende behov samfundet og vores beboere byder.