Gå til hovedindhold

Sundtoften

4800 Nykøbing F 2 værelser 68 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

6.154 - 6.233 kr.

Indskud

16.524 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

624 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

6.154 - 6.233 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1982

Beliggenhed

Sundtoften 530, 4800 Nykøbing F

Udlejer

Boligselskabet Vendersbo

Ejer

Boligselskabet Vendersbo

Husdyr

Husdyr ikke tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

2 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligselskabet Vendersbo. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Vendersbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligselskabet Vendersbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Vendersbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligselskabet Vendersbo via en kontaktformular.

  Gebyr for Gebyr
  Udefrakommende kr. 190,00
  Boende kr. 190,00
  Ajourføring kr. 190,00

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  0927 Sundtoften

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL SUNDTOFTEN
  - Velfungerende afdeling med godt socialt miljø
  Afdelingen er beliggende i Sundby, og dermed på Lolland-siden af Nykøbing F. Både på Linde Allé og i Sundtoften er der grønne fællesarealer, hvor en velfungerende afdelingsbestyrelse tager initiativ til en række sociale arrangementer. Afdelingen rummer et fællesvaskeri og et dejligt stort selskabslokale med køkken og plads til ca. 60 personer, som beboerne kan leje. I Sundtoften findes et antal carporte, som kan lejes efter venteliste.

  Boligerne på Sundtoften
  - Tæt/lavt byggeri med gode udendørs faciliteter
  Rækkehuse som er opført dels i forskudte plan og dels som to-etages bygninger med en lejlighed i stueetagen og en lejlighed på første etage. Der er indvendig trappe til de øverste boliger. Hele herligheden er fra 1980/1982, og er opført i gule sten med tegltag og hvide vinduer og døre.&Omkring boligerne er der masser af frodige fællesarealer, flisebelagte torve, petanquebane, legepladser, som er renoveret i 2015, boldbaner, bordbænkesæt, træer og buske. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Elementerne er primært holdt i hvid med bøgekant, men&man finder også andre typer. Der medfølger fritstående komfur og en del af boligerne har emhætte.&Langt de fleste boliger har installation til opvaskemaskine fra en tidligere beboer. Er dette ikke tilfældet, afholdes udgiften af lejer. Brusebadeværelserne har klinker på gulvet og installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Badeværelserne er blevet udskiftet&i 2018. Bortset fra boliger på 1. sal har alle boliger egen have/terrasse, som lejer vedligeholder. Til opbevaring har alle et skur, en del af boligerne har adgang til loftrum og alle boliger i forskudt plan har et loftrum ind over badeværelset og et kryberum under stuen.
  Forbrug: Vand&og varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.

  Boligerne på Linde Allé
  - Moderne boliger med god indretning
  Boliger i nr. 48A-F og 86A-J ligger som en del af Lindehaven Plejecenter. De øvrige er rækkehuse, som ligger adskilt fra centret. Alle er de i ét plan og&opført i 1995 som handicapvenlige boliger uden dørtrin. Udenfor er der&velplejede grønne&arealer med buske og bede. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og har lyse skabselementer. Der medfølger køle-fryseskab, to separate kogeplader, miniovn og emhætte. Det er tilladt at have opvaskemaskine. Såfremt der ikke er installation fra en tidligere beboer, betales denne af lejer. I badeværelset mødes man&af en&behagelig gulvvarme under klinkerne på gulvet. Håndvasken er justerbar, og der er&installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der er faste skabe i alle boliger. Alle boliger har egen have/terrasse, som lejer vedligeholder. Rækkehusene udenfor plejecentret har skur til opbevaring mens boliger i centret har et opbevaringsrum for enden af glasgangen.
  Forbrug: Vand er inkl. i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

  Nærområdet
  - Nær skov og vand
  Nærheden til vandet medfører rige muligheder for udfoldelser i og ved vandet. Det være sig kano, kajak, fiskeri eller et medlemsskab af sejlklubben.&Der er 1 km til Guldborgsundcentret og&100 m til Sundskolen og daginstitutioner. Vi er 3 km fra centrum af Nykøbing med et stort udvalg af butikker, biograf og revy samt banegården,&som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa.&Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; en halv times køretur,&så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro, er der også råd for det; 10 minutters spadseretur mod syd ligger Engmose, og mod finder vi statsskoven Hamborg Skov. Alt er muligt i og omkring Nykøbing F.

  &

  Ældreboliger
  I afdelingen er der ældreboliger, som ligger et stykke bag den øvrige bebyggelse. Ældreboligerne udlejes gennem kommunen og visitation sker ved henvendelse til pensions- og omsorgsafdelingen.
  &

  Fleksibel udlejning
  Boligselskabet Vendersbo og Guldborgsund Kommune har indgået aftale om en mere fleksibel udlejning i Guldborgsund kommune. Aftalen er gældende for&familieboliger.

  Særordningen er som følger:
  1/8 af de ledige boliger udlejes efter følgende kriterier:

  - Erhvervsaktive boligsøgende (dokumentation skal forevises).
  - Ældre med særligt behov for en ældreegnet bolig.
  - Boligsøgende med fysisk/psykisk handicap.
  - Skilsmisseramte familier.

  Afdelingen består af

  301 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  45 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Sundtoften 530, 4800 Nykøbing F

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Ja

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligselskabet Vendersbo
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Boligselskabet Vendersbo har boliger i disse postnr/kommuner

  4960 Holeby
  4895 Errindlev
  4850 Stubbekøbing
  4874 Gedser
  4873 Væggerløse
  4872 Idestrup
  4800 Nykøbing F
  4840 Nørre Alslev

  Email

  Antal boliger

  1.675

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  13

  Website

  Boligorganisationen råder over

  1.314 Familieboliger
  79 Ungdomsboliger
  282 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Den 1. august 1955 blev der på initiativ af Nykøbing F. kommune og advokatvirksomheden Kragh og Marcussen afhold et stiftende møde med det formål at starte et datterselskab af Dansk Boligselskab af 1945 A/S, med hovedkontor i København.
  Den 29. december 1955 blev vedtægterne til det lokale boligselskab Vendersbo vedtaget. Navnet Vendersbo blev valgt, da de første tanker om et boligbyggeri for Vendersbo var en grund i Vendersgade, hvor en ildebrand havde raseret byens gamle ridehus, der havde fungeret som fragtbilcentral.
  Nu var boligselskabet Vendersbo etableret og nye planer for fremtiden blev hurtigt gennemtænkt.
  I 1961 påbegyndtes byggeriet af 12 lejligheder i Aage Sørensensgade og årene efter yderligere 192 lejligheder på Vendsysselvej.
  Boligselskabet Vendersbo havde fundet fodfæste i Nykøbing F. og det betød ansættelse af flere funktionærer.
  Gennem 70 érne kom Boligselskabet Vendersbo ”mere ind i varmen” hos Nykøbing F. kommune og byggede i starten af 80´erne 301 gårdhavehuse i Sundtoften i Sundby og andre store opgaver ventede forude blandt andet Vestensborg Alle, Nørrevang Nr. Alslev, Engboulevarden, Brogade, Frisegade, Klosterstræde og m.fl.
  Med sine initiativer har Boligselskabet Vendersbo sat sit præg på Nykøbing F. – ”mulighedernes by”.
  I dag består Boligselskabet Vendersbo af følgende:
  - 207 ældreboliger
  - 38 ungdomsboliger
  - 739 familieboliger
  - 104 carporte/garager