Gå til hovedindhold

Børglumvej

7400 Herning 1 værelse 34 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

1.968 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

460 kr.

Depositum

5.904 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

1.968 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsbolig

Opførelsesår

1988

Beliggenhed

Børglumvej 71, 7400 Herning

Udlejer

Boligselskabet Fruehøjgaard

Ejer

Boligselskabet Fruehøjgaard

Husdyr

Mindre dyr tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

1 Ungdomsbolig

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligselskabet Fruehøjgaard. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Fruehøjgaard ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligselskabet Fruehøjgaards hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Fruehøjgaard foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligselskabet Fruehøjgaard via en kontaktformular.


  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

  Max. alder for boligsøgende til afdelingens ungdomsboliger: 999

  Bemærk, at du kan søge bolig i denne afdeling efter reglerne om fleksibel udlejning, hvis du opfylder et af disse kriterier

  • Pendler til kommunen
  • Skilsmisseramt eller brudt parforhold
  • Ung under uddannelse

  Anvisning af boliger følger reglerne i bekendtgørelse om udlejning af almene boliger.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  90104, Børglumparken

  Om afdelingen

  Boligerne er beliggende på Børglumvej 41-87, Tjørring, 7400 Herning – opført i 1987-1989.

  Børglumparken er beliggende i et virkelig smukt område med Storåen i baghaven, og marker og træer så langt øjet rækker. Afdelingen rummer både studerende, børnefamilier og ældre, hvilket giver en alsidig beboerkreds. Boligerne i stueetagen har egen have. Der er gode indkøbsmuligheder og gode busforbindelser til Herning Centrum, som kun ligger ca. 4,5 kilimoter væk. Afdelingen ligger tæt på Lundgaardsskolen og kun ca. 8 km fra Universitetsbyen i Birk Centerpark. I 2015 har alle boliger fået udskiftet køkkener og hårde hvidevarer. I 2019 har alle familieboliger fået installeret en vaskemaskine og tørretumbler, samt et skab under håndvask i bad og et skab over vaskesøjlen.

  Yderligere afd.info
  I 2013 har afdelingen fået nyt tag samt altaner. Køkkenerne er udskiftet i 2015. Afdelingen består af ialt 103 boliger, hvoraf 22 er studieboliger.

  I afdelingen er der 2 gildesale og et gæsteværelse samt gode parkeringsforhold tæt på boligerne. Yderligere har afdelingen 8 carporte fordelt på 4 parkeringsarealer, som beboerne har mulighed for at leje. I afdelingen er der også cykelskure samt 2 legepladser.

  Alle boligerne er tilmeldt YouSee grundpakken og har altan eller terrasse, dog enkelte med fransk altan.

  I familieboligerne er der komfur, emhætte og køleskab med fryser, samt vaskemaskine og tørretumbler.

  Ungdomsboligerne er udstyret med 2 kogeplader og køleskab med fryser, samt vaskemaskine og tørretumbler.

  Til alle boliger hører et kælderrum samt garderobeskab i min. ét værelse. Boligerne er forberedt med installationer til opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

  Afdelingen består af

  81 Familieboliger
  22 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Børglumvej 71, 7400 Herning

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligselskabet Fruehøjgaard
  Aaparken 2
  7400 Herning

  Boligselskabet Fruehøjgaard har boliger i disse postnr/kommuner

  7430 Ikast
  7400 Herning
  7330 Brande

  Antal boliger

  1.812

  Telefon

  76646600

  Antal afdelinger

  21

  Boligorganisationen råder over

  1.213 Familieboliger
  599 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligselskabet Fruehøjgaard er en almen boligorganisation, der opfører og udlejer almene ungdomsboliger og familieboliger. Boligselskabet Fruehøjgaard har i sit
  virke altid lagt stor vægt på princippet om medbestemmelse til lejerne, hvilket i dag giver sig udslag i et særdeles aktivt beboerdemokrati i boligselskabets mange afdelinger.
  Mål
  Vores mål er at bidrage til at dække boligbehovet i Herning Kommune ved at tilbyde borgere en god og tryg bolig.
  Visioner og værdier
  Vi ønsker at vores boligområder skal være velholdte og velfungerende, vi skal bidrage til at beboerne har ansvarsfølelse og engagement. Det skal være trygt at færdes i bebyggelserne, og vi skal indbyde til, at områderne kan være samlingssted for både formelle og uformelle netværk. Vores største aktiv er vores beboere, og derfor lægger vi i Boligselskabet Fruehøjgaard vægt på at samarbejde åbent, engageret og tolerant. Vi bestræber os på at imødekomme beboernes behov og give dem plads til at ytre sig. Vi forsøger at skabe tillid og troværdighed, så vi kan bidrage til gode og trygge omgivelser for vores beboere.
  Vi ønsker at virke med omtanke for både mennesker og miljø. Vi forsøger at tænke grønne tanker ind i såvel nybyggerier som renoveringer. Miljø og klima står højt på den politiske dagsorden – både herhjemme og globalt. En velovervejet, fremadstræbende miljøpolitik er blevet en forudsætning for, at vi kan blive ved med at klare os godt i en verden, hvor kampen konstant bliver hårdere.
  Samtidig er det vigtigt for os, at sørge for at vores beboere får tilstrækkeligt med viden og information til, at de føler sig trygge og taget hånd om. Derfor har vi fokus på kommunikationsindsatsen via breve, nyhedsbreve og hjemmesiden, og der bliver også i bestyrelsen arbejdet med kommunikation, dialog og samarbejde med både interne og eksterne partnere.