Gå til hovedindhold
default billede

Fårehave

6100 Haderslev 2 værelser 76 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

4.304 kr.

Indskud

17.540 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

841 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

4.304 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

2004

Beliggenhed

Fårehave 103F, 6100 Haderslev

Udlejer

Haderslev Boligselskab

Ejer

Haderslev Boligselskab

Husdyr

Kat tilladt
Hund tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

4 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Haderslev Boligselskab. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Haderslev Boligselskab ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Haderslev Boligselskabs hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Haderslev Boligselskab foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Haderslev Boligselskab via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  1651 Fårehave I + II

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL FÆLLES FÅREHAVE
  - Et lille beboersamfund i Haderslevs skønne natur
  I rolige og smukke naturomgivelser i Haderslev, ligger dette hyggelige to- og treetagesbyggeri samt rækkehuse fra 1992 med sammenlagt 69 boliger til både unge, ældre, enlige og familier. Via det velorganiserede stisystem, finder du hurtigt og sikkert vej til både skole, daginstitutioner, idrætscenter og indkøb. Du har også mulighed for at tage bussen, der afgår fra stoppested, kun få minutters gåtur fra Fælles Fårehave.
  Vi har skønne, grønne fælles udearealer med en sjov legeplads, boldbane og petanque bane. Der er hyggelige bordebænkesæt, hvor dagene kan nydes i godt selskab. Godt selskab er noget vi vægter højt i Fælles Fårehave, og vi tilbyder mange fornøjelige beboerarrangementer i vores fælleshus, såsom tirsdagshygge med kaffe- og the. Vi afholder fastelavns-, sommer- og juletræsfest hvert år, som er med til at skabe en god stemning i vores lille hyggelige samfund. Du er også velkommen til at leje fælleshuset til din egen fest.
  Fælles Fårehave har gode parkerings- og opbevaringsmuligheder. Boligerne i rækkehusene og toetages-bygningerne har eget skur tilknyttet, som kan benyttes til opbevaring af cykler m.m. Treetages-bygningerne har eget kælderrum med plads til cykel og opbevaring. Der er gratis bil- og motorcykelparkering med mulighed for at betale et fast månedligt beløb for en fast parkeringsplads. Treetagebygningen er udstyret med elevator, så du nemt kan komme til din bolig. Kælderen i treetagebygningen rummer et fællesvaskeri indrettet med bord, tørretumblere og vaskemaskiner. Alle Fælles Fårehaves beboere har adgang til vaskeriet.

  Afdelingen består af

  69 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Fårehave 103F, 6100 Haderslev

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Haderslev Boligselskab
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Haderslev Boligselskab har boliger i disse postnr/kommuner

  6100 Haderslev

  Email

  Antal boliger

  1.403

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  15

  Website

  Boligorganisationen råder over

  1.082 Familieboliger
  191 Ungdomsboliger
  130 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Haderslev Boligselskab er et selvejende boligselskab.
  Stiftet som datterselskab af Dansk Boligselskab i 1965.
  I dag råder selskabet over 1180 lejligheder i Haderslev, fordelt på 11 afdelinger.
  Boligtyper er varierende og spænder fra ungdomsboliger, familieboliger og ældreboliger. En del af disse boliger er placeret i gamle smukt moderniserede huse i Haderslevs bymidte, hvoraf Slotsgade 31 har modtaget Europa Nostra prisen for sin fine renovering.