Gå til hovedindhold

Mølvangvej

7300 Jelling 2 værelser 65 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

4.966 kr.

Indskud

18.456 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

661 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

4.966 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1988

Beliggenhed

Mølvangvej, 7300 Jelling

Udlejer

Jelling Boligselskab

Ejer

Jelling Boligselskab

Husdyr

Boliger af denne type hos udlejer

2 Familieboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Jelling Boligselskab. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Jelling Boligselskab ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Jelling Boligselskabs hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Jelling Boligselskab foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Jelling Boligselskab via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  14151

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL HØJAGER 42-48
  - Rækkehuse med have i roligt kvarter
  Afdelingen består af rækkehuse i ét plan opført i 1976 i røde sten. Vi er i et roligt villakvarter 1 km syd for Jelling centrum. Bygningerne er opført i fire rækker, som omkranser et dejligt fælles udeområde med græs, bordebænkesæt, legeplads,&træer og buske; et oplagt sted for&leg og boldspil.&Der er fælles parkeringsplads og&fem carporte, som kan lejes efter venteliste. Lille TV-pakke fra Jelling Antenneforening er indeholdt i huslejen. Ønskes større pakke, afregnes differencen direkte med antenneforeningen.

  Afdelingen består af

  96 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  32 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Mølvangvej, 7300 Jelling

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Jelling Boligselskab
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Jelling Boligselskab har boliger i disse postnr/kommuner

  7300 Jelling

  Email

  Antal boliger

  366

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  6

  Website

  Boligorganisationen råder over

  207 Familieboliger
  127 Ungdomsboliger
  32 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Jelling by
  Jelling Boligselskab har flere afdelinger i Jelling by - som er på ca. 3000 indbyggere. Byen ligger på historisk grund. Runestenene, kirken, Gorms og Thyras høje samt nye fund i næsten alle lokale udgravninger minder os om, at her lå i vikingetiden et mødested for vejfarende på hærvejen samt et mødested for den nordiske gudetro og kristendommen. Stedets kulturværdi er udpeget af UNESCO som det første danske sted på "verdensarvslisten" - en liste over steder, som har det til fælles, at de er en del af verdens arv dvs. steder, som er særlig betydningsfulde for menneskehedens historie.
  Mangfoldighed
  På denne historiske grund ligger nutidens Jelling, hvis kulturliv kan karakteriseres ved mangfoldighed. Denne mangfoldighed giver sig udtryk i en variation af forskellige kulturelle initiativer og aktiviteter.
  Her skal nævnes idrætsforeningen JFS med mange afdelinger og aktivitetsmuligheder.

  Jelling Golfklub med en af Danmarks smukkeste golfbaner. To spejderkorps, folkedans, bridgeklub, Jelling Kunstforening, kunstnerkollektivet "Møllen", Jelling Musikfestival og pilefletterlav.
  Alle disse variationer er nævnt for at give udtryk for, at byen byder på muligheder, hvis man tager et initiativ.

  Bostedskommune
  Jelling med kun få industrier kan absolut betegnes som en bostedskommune - i fremtiden en del af den nye Vejle storkommune,
  hvis centrum kun ligger 15 min. togrejse fra Jelling station.

  I Jelling findes både lavpris supermarked og Superbrugs. Jelling Sparekasse og Sydbank er de lokale pengeinstitutter. Kommunen sørger for gode dagplejeordninger og børneinstitutioner.

  I disse rammer tilbyder Jelling Boligselskab boliger for både enlige og familier - alle forholdsvis nye og velholdte - de fleste i grønne omgivelser og dog med kun 10 - 15 min gang til UCL Jelling og Jelling station, hvorfra tog og bus afgår 2 gange i timen imod henholdsvis Vejle og Herning.

  Begiver vi os uden for Jelling by er vi 10 minutters gang fra centrum ude i østjysk natur med skov, sø og Grejsdalen. Velkommen til Jelling Boligselskab. Du har her muligheden for at være ret tæt på dit arbejde og alligevel vil du kunne lægge afstand til det, når du har din fritid. Eller er du studerende giver det dig mulighed for at bo i studiemiljøet og at kunne udnytte UCL Jellings lokaler også i fritiden.

  
  Højager 116-176 Mølvang-Fårupvej
  
  Skovgade 23-25 Kollegievej 9-13
  
  Højagerkollegiet Fårupled 8
  
  Skindbjerg 2-66 Fårupledkollegiet