Gå til hovedindhold

Charlotteager

2640 Hedehusene 1 værelse 32 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

1.847 kr.

Indskud

7.392 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

268 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

1.847 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1976

Beliggenhed

Charlotteager 24, 2640 Hedehusene

Udlejer

Danske Funktionærers Boligselskab

Ejer

Danske Funktionærers Boligselskab

Husdyr

Kat tilladt
Hund tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

87 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Danske Funktionærers Boligselskab. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Danske Funktionærers Boligselskab ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Danske Funktionærers Boligselskabs hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Danske Funktionærers Boligselskab foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Danske Funktionærers Boligselskab via en kontaktformular.

  Gebyr for Gebyr
  Udefrakommende kr. 190,00
  Boende kr. 190,00
  Ajourføring kr. 190,00

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  9304, Charlottegården

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL CHARLOTTEGÅRDEN
  -&Pæne velholdte boliger med indbydende fællesarealer
  Ca. 1 km. fra centrum af&Hedehusene ligger denne boligafdeling, i et hyggeligt boligkvarter. Afdelingen består af etagebyggeri opført i&1975 i&tre plan, fordelt på boligtyperne et-, to-, tre og firerumsboliger.&Der er løbende blevet renoveret facader, udskiftet vinduer&og tag&på bygningerne.&Alle lejemål i stueetagen er blevet gennem renoveret og fremstår pæne og velholdte. I&2008-2009 er der udskiftet køkkener i to-, tre- og firerumsboliger, samt badeværelser i 2011-2012 i alle boliger. Medfølgende hver bolig er eget kælderrum til opbevaring. Ved boligerne er både aflåste og åbne overdækkede cykelskure.&Ved boligerne er&fælles parkeringspladser der frit kan benyttes af beboere og gæster hertil. Omkring bygningerne er der meget store grønne fælles græsarealer med træer og&to store legepladser. På fællesarealerne er desuden et boldbur samt små flytbare fodboldmål. Herudover er der etableret en motionslegeplads, hvor både børn og voksne kan få sved på panden. Afdelingen har etableret et udekøkken samt bålsted og grillplads, der flittigt benyttes i sommerhalvåret. Når maden er tilberedt kan den f.eks. nydes i de to pavilloner der står på de&velholdte fællesarealer. I mellem boligerne er der anlagt stisystemer der gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt i området. Der er i afdelingen oprettet&fællesvaskeri hvoraf der forbrugsafregnes.&I afdelingen er det tilladt at holde et husdyr (hund/inde kat) samt mindre husdyr. Der skal søges tilladelse hertil hos ejendomskontoret. Ved indflytning bliver&lejeren tilknyttet den fælles tv-aftale med YouSee der indebærer betaling for den lille tv-pakke. Ønskes der en større tv-pakke aftales dette individuelt med YouSee.

  Afdelingen består af

  405 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Charlotteager 24, 2640 Hedehusene

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Danske Funktionærers Boligselskab
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Danske Funktionærers Boligselskab har boliger i disse postnr/kommuner

  3400 Hillerød
  2920 Charlottenlund
  2640 Hedehusene
  4470 Svebølle
  2630 Taastrup
  3550 Slangerup
  2300 København S
  2960 Rungsted Kyst
  4520 Svinninge
  2900 Hellerup
  1874 Frederiksberg C
  2600 Glostrup
  2720 Vanløse
  2770 Kastrup
  2820 Gentofte
  3450 Allerød
  2200 København N
  2970 Hørsholm

  Email

  Antal boliger

  3.214

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  40

  Website

  Boligorganisationen råder over

  2.679 Familieboliger
  360 Ungdomsboliger
  168 Ældreboliger
  7 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Danske Funktionærers Boligselskab også kaldet Boligselskabet DFB er en almen boligorganisation, som blev stiftet i 1954 af personaleforeninger indenfor finanssektoren.
  DFB blev oprindeligt stiftet med det formål at opføre gode, sunde og prisbillige boliger til ansatte inden for finanssektoren. Dette formål er siden hen ændret i takt med udviklingen af almene boliger.
  DFB har i dag således til formål at opføre, udleje, vedligeholde og modernisere støttet byggeri.
  DFB har tidligere haft egen administration, men administreres i dag af Domea.dk
  DFB har i alt 2.517 boliger fordelt på 40 boligafdelinger.
  3 boligafdelinger repræsenterer tilsammen 1.656 boliger, og resten er således fordelt på de resterende 20 boligafdelinger med et gens. på 37 boliger.
  Boligafdelingerne er primært beliggende i HT området, men med en enkelt afdeling på Fyn i Nyborg, hvor DFB for nogle få år siden byggede for det gamle Fyns Amt. Boligerne består primært af familieboliger, men spænder dog over hele paletten fra ungdomsboliger til ældreboliger. DFB har bygget for Gentofte Kommune, herunder de meget roste boliger i Vandtårnet.