Gå til hovedindhold

Lahnsgade

5000 Odense C 2 værelser 62 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

5.110 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

429 kr.

Depositum

7.371 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

5.110 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1908

Beliggenhed

Lahnsgade 60B, 5000 Odense C

Udlejer

Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed

Ejer

Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

4 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomheds hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  2, Lahnsgade

  Om afdelingen

  Afdeling 2 blev byfornyet i 1990, og boligerne er fortsat ret små men helt moderne, og det er især yngre beboere, der søger lejlighederne.

  Afdelingen består af

  12 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Lahnsgade 60B, 5000 Odense C

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed
  Valmuemarken 27
  5260 Odense S

  Postbudenes Alderdomshjems Selvej. Bygge virksomhed har boliger i disse postnr/kommuner

  5000 Odense C

  Email

  Antal boliger

  28

  Telefon

  63142220

  Antal afdelinger

  2

  Website

  Boligorganisationen råder over

  24 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  4 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Postbudenes Alderdomshjem
  Selvejende Byggevirksomhed

  Det lyder som noget for gamle mennesker, men det er skam ikke tilfældet.

  Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed har 2 dejlige små bebyggelser, den ene ligger på Palnatokesvej og den anden i Lahnsgade. Hver ejendom har 12 små men gode lejligheder.

  I dag kan alle søge om en lejlighed, men sådan har det ikke været altid. Fra starten - og det vil sige omkring århundredeskiftet år 1900 - blev ejendommen i Lahnsgade bygget med det gode formål at være boliger for enker eller postbude. Dengang var der stor bolignød, og det var ikke nogen dans på roser at være enlig forsørger.

  Det var længe før, nogen tænkte på de mange forskellige sociale ordninger, vi har i dag, og det var en af datidens løsninger på de store sociale problemer, som efterladte fik.

  Der var mange andre fag, som gjorde det samme: Slagteriarbejderne, bagerne, politifolk osv., og systemet var, at de forskellige foreninger fik en grund stillet gratis til rådighed, og med hjælp fra forskellige fonde og en masse frivillig arbejdskraft blev der bygget nogle gode boliger.

  Postbudenes Alderdomshjem byggede sine første boliger i Lahnsgade, og ejendommen blev byfornyet i 1990, og den er i dag en rigtig flot ejendom. I lahnsgade - eller "Hjemmet" - er gennemsnitsalderen et sted mellem 30 og 40 år for beboerne.

  I begyndelsen af 50'erne byggede vi igen en ejendom: På Palnatokesvej. Dennne ejendom blev bygget efter de dengang nye regler om almennyttig boligvirksomhed, og her har 12 nuværende og tidligere medarbejdere i postvæsenet fået en god og billig lejlighed.