Gå til hovedindhold

Byskoven

6230 Rødekro 1 værelse 28 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

3.052 kr.

Indskud

7.560 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

467 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

3.052 kr. Pr. md

Lukket for opskrivning

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

2000

Beliggenhed

Byskoven, 6230 Rødekro

Udlejer

Domea Rødekro

Ejer

Domea Rødekro

Husdyr

Alle husdyr tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

7 Familieboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Domea Rødekro. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Domea Rødekro ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Domea Rødekros hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Domea Rødekro foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Domea Rødekro via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  3854, Byhusene i Rødekro

  Om afdelingen

  Afdelingen
  - Afdeling bestående af flere ejendomme
  &
  Byskoven 169-213
  - Lavenergihuse
  Hvis du vil bo i smuk natur med gåafstand til bymidten og samtidig bo i moderne og miljørigtige boliger, er Byskovens 23 tre- og firerumshuse på 100m2 lige noget for dig. Husene, der stod færdigt i 2013, er opført efter energikrav 2015 og er desuden udstyret med solceller, som genererer al strøm til husene. Derudover er der installeret et effektivt genvindingssystem. Disse energirigtige tiltag medfører en betydeligt laver varme-, og elregning. Byskoven byder på store fælles grønne udearealer med mange bordebænkesæt samt grillpladser, hvor du kan sidde og nyde din mad i godt selskab. Desuden er der sjove legepladser til de mindste, fodboldbane og kælkebakke. Hvert hus har egen carport med et redskabsskur tilknyttet.
  &
  Byskoven 231-293
  - Moderne rækkehuse i naturskønne Rødekro
  Moderne etplansrækkehuse fra 2007 i det skønne område Byskoven i Rødekro. Her er fantastiske grønne udearealer, som indbyder til hygge og ophold ved grillpladserne, på petanquebanen eller ved bordbænkesættene.& Beboerne har mulighed for at leje både fælleslokaler og gæsteværelser. Ved boligen findes der gode parkeringsforhold.
  &
  Rise Parken
  - Moderne plejehjem med trygge boliger
  I bydelen Rise, der ligger ca. 1 km. udenfor Rødekro, er dette moderne plejehjem placeret, som er opført i to etaper i henholdsvis 2013 og 2014. Plejehjemmet er opbygget som en cirkel med Midtbygård i midten, som huser administrationen og med syv huse koblet på, hvoraf der er 12 boliger i hvert hus. I Midtbygård har beboerne mulighed for at komme i fælleskøkkenet, opholdsstuen eller låne et fælleslokale. Til hvert af de syv huse er der en skøn gårdhave med mulighed for ophold og hygge med naboerne. Her er bordbænkesæt, grill og flotte blomsterbede. Desuden er der tilknyttet nogle fine fælles udearealer, hvor der er petanquebane og legeplads til de børn der måtte komme på besøg. Plejehjemmet er et trygt og sikkert sted at bo, bl.a. fordi grunden er hegnet ind. Beboerne har mulighed for at gå ture for dem selv rundt om plejehjemmet, hvor der er anlagt en sti.& Her er fine parkeringsmuligheder ved alle husene, så man nemt kommer til sin bolig. Beboren skal have en tilladelse af ledelsen på plejehjemmet for at holde husdyr.
  &
  Skovbo
  - Autismecenter med mange tilbud
  I det centrale Rødekro ligger det moderne kvalitets autismecenter fra 2001 med udvidelse i 2010 og 2014, som har mange tilbud til beboerne. Disse tre boliger er bygget efterfølgende som en forøgelse af autismecentret (afdeling 38-52). Foruden en privat bolig, kan beboerne benytte de indendørs samt udendørs fællesområder. På de dejlige grønne udearealer er der bordbænkesæt og beboerne kan få gode oplevelser med udfoldelse på de store trampoliner og gynger.& Der tilbydes fri parkering ved bygningen, og her er desuden et fælles udendørs depotrum, som er aflåst.
  &
  Byskoven 1-101
  - Visionært boligområde i skøn natur
  Byskoven 1-101 er en del af et anderledes og visionært boligområde i den nordlige del af Rødekro. Byskoven er attraktivt placeret på grænsen mellem land og by, og boligområdet omkranses af en smuk og afvekslende løvbeplantning. Beboerne har mulighed for at leje både fælleshus og gæsteværelser. Sol, luft og skov er det gennemgående tema i området, hvor der er lagt stor vægt på et grønt nærmiljø. Med et varieret og alsidigt boligmiljø, smukke fællesarealer, gode legepladser giver Byskoven optimale vilkår for en god og tryg hverdag. Til alle boligerne følger en fast parkeringsplads med nummer. Derudover er der fine parkeringsmuligheder lidt væk fra boligerne til gæster.

  Afdelingen består af

  298 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  140 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Byskoven, 6230 Rødekro

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Domea Rødekro
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Domea Rødekro har boliger i disse postnr/kommuner

  6230 Rødekro
  6200 Aabenraa

  Email

  Antal boliger

  544

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  3

  Website

  Boligorganisationen råder over

  404 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  140 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Domea Rødekro er et selvejende boligselskab.
  Stiftet som datterselskab af Dansk Boligselskab i 1984
  I dag råder selskabet over 448 lejligheder fordelt på 3 afdelinger.
  Boligtyper er varierende og spænder fra familieboliger til ældreboliger og plejeboliger.
  Størstedelen af boligerne er rækkehuse med have.
  Se information om udlejning af fælleshuse samt gæsteværelser under punktet beboerinfo i de forskellige afdelinger