Gå til hovedindhold

Sønder Alle

9500 Hobro 2 værelser 50 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

3.148 - 3.344 kr.

Indskud

10.000 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

645 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

3.148 - 3.344 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1885

Beliggenhed

Sønder Alle, 9500 Hobro

Udlejer

Hobro Boligforening

Ejer

Hobro Boligforening

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

6 Familieboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Hobro Boligforening. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Hobro Boligforening ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Hobro Boligforenings hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Hobro Boligforening foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Hobro Boligforening via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  31, Sønder Alle/Morellgade

  Om afdelingen

  Afdelingen er centralt beliggende i Hobro by. Sdr. Allé 7 består af 8 stk. 2-vær. lejligheder på 43-54 m2. Morellgade 5, som er en sidegade til gågaden i Hobro, består af 3 stk. 1-vær. lejligheder på 35-44 m2, 8 stk. 2-vær. lejligheder på 49-62 m2 samt 1 stk. 3-vær. på 59 m2.  Afdelingen består af

  20 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Sønder Alle, 9500 Hobro

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Hobro Boligforening
  Smedevej 28
  9500 Hobro

  Hobro Boligforening har boliger i disse postnr/kommuner

  9500 Hobro
  9510 Arden
  9560 Hadsund

  Antal boliger

  1.347

  Telefon

  98520088

  Antal afdelinger

  39

  Boligorganisationen råder over

  1.119 Familieboliger
  91 Ungdomsboliger
  137 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Hobro Boligforening er grundlagt i 1942 og råder i dag over 1355 boliger, som hovedsageligt er placeret i Hobro, men også i omkringliggende byer som Arden, Hadsund, Valsgård, Døstrup, Hvornum, Onsild, Astrup, Oue, Rold, Rostrup, Vebbestrup og Ø. Doense.

  Bebyggelserne består af såvel etagebyggeri som tæt / lavt byggeri.

  Hobro Boligforening holder de mange afdelinger i en god vedligeholdt stand. Ud over den almindelige løbende vedligeholdelse har mange afdelinger undergået forbedringer i form af udskiftning af vinduer, døre, tage, udearealer samt udskiftning af køkkener og badeværelser.
   
  En af grundpillerne i Hobro Boligforening er det udvidede beboerdemokrati, idet stort set alle vore afdelinger har valgt afdelingsbestyrelser eller repræsentanter til repræsentantskabet. Disse beboervalgte udfører et meget stort arbejde ude i afdelingerne, ligesom de virker som forbindelsesled mellem afdelingernes beboere og boligforeningens administration.
   
  For at komme i betragtning til en bolig er det nødvendigt at være medlem af boligforeningen, hvilket koster kr. 125,00. Ønsker man herefter at beholde sin anciennitet, skal man betale et ajourføringsgebyr en gang om året. Derudover skal man være opnoteret på venteliste, hvis man ønsker at søge en bolig, hvilket p.t. koster kr. 125,00 pr. år.
  Medlemmer noteret på en venteliste vil automatisk blive tilskrevet, når der viser sig en ledig lejlighed. De kan også ringe til boligforeningens administration på telefon 98520088 og høre, hvilke lejligheder der er ledige eller besøge vores hjemmeside på www.hobroboligforening.dk.
   
  Vores kontor ligger på Smedevej 28, hvor vore dygtige medarbejdere står til rådighed for de mange beboere og medlemmer med alt inden for udlejning, reparationer og service m.v.

  Ekspeditions- og åbningstider:
  Mandag – torsdag: kl. 9-12
  Fredag: lukket

  Telefontider:
  Mandag – torsdag: kl. 9-14
  Fredag: kl. 9 -12