Gå til hovedindhold

Fårupled

7300 Jelling 1 værelse 29 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.517 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

230 kr.

Depositum

7.551 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.517 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

2000

Beliggenhed

Fårupled, 7300 Jelling

Udlejer

Jelling Boligselskab

Ejer

Jelling Boligselskab

Husdyr

Mindre dyr tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

12 Ungdomsboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Jelling Boligselskab. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Jelling Boligselskab ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Jelling Boligselskabs hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Jelling Boligselskab foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Jelling Boligselskab via en kontaktformular.


  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

  Max. alder for boligsøgende til afdelingens ungdomsboliger: 30

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  14107, Fårupkollegiet/Højagerkollegiet

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL FÅRUP- OG HØJAGERKOLLEGIET
  - Fede studieligheder&med veludbygget socialt fællesskab
  De to kollegier består af rækkehuse i ét plan. Fårupkollegiet er opført i røde sten og&i hhv. 1996 og 2000.&Kollegiet&ligger i den sydlige del af Jelling.&Højagerkollegiet blev taget i brug i&1984. Her er facaderne ligeledes opført i røde sten, og bygningerne fik nye vinduer og døre i 2010.&Vi er i den vestlige del af Jelling. På begge kollegier findes et fælleslokale, som udlejes til særdeles rimelige priser. Der er ligeledes fællesvaskeri i både Fårup- og Højagerkollegiet. Der er hyggelige fælles udearealer, hvor der ofte er stor aktivitet. Det kan være ved grillen eller bålpladsen, eller man kan dyste i en gang strandvolley på den bane, der er anlagt ved Højagerkollegiet. Begge kollegier har et veludbygget socialt fællesskab, hvor man blandt andet udnytter sociale medier i kommunikationen.&Der er lavet aftale med Jelling Radio & TV om, at der mod et mindre gebyr udleveres et modem til internetopkobling. Boligerne er ikke decideret indrettet til handicappede men er du&kørestolsbruger, finder vi en en løsning.

  Afdelingen består af

  0 Familieboliger
  127 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Fårupled, 7300 Jelling

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Jelling Boligselskab
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Jelling Boligselskab har boliger i disse postnr/kommuner

  7300 Jelling

  Email

  Antal boliger

  366

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  6

  Website

  Boligorganisationen råder over

  207 Familieboliger
  127 Ungdomsboliger
  32 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Jelling by
  Jelling Boligselskab har flere afdelinger i Jelling by - som er på ca. 3000 indbyggere. Byen ligger på historisk grund. Runestenene, kirken, Gorms og Thyras høje samt nye fund i næsten alle lokale udgravninger minder os om, at her lå i vikingetiden et mødested for vejfarende på hærvejen samt et mødested for den nordiske gudetro og kristendommen. Stedets kulturværdi er udpeget af UNESCO som det første danske sted på "verdensarvslisten" - en liste over steder, som har det til fælles, at de er en del af verdens arv dvs. steder, som er særlig betydningsfulde for menneskehedens historie.
  Mangfoldighed
  På denne historiske grund ligger nutidens Jelling, hvis kulturliv kan karakteriseres ved mangfoldighed. Denne mangfoldighed giver sig udtryk i en variation af forskellige kulturelle initiativer og aktiviteter.
  Her skal nævnes idrætsforeningen JFS med mange afdelinger og aktivitetsmuligheder.

  Jelling Golfklub med en af Danmarks smukkeste golfbaner. To spejderkorps, folkedans, bridgeklub, Jelling Kunstforening, kunstnerkollektivet "Møllen", Jelling Musikfestival og pilefletterlav.
  Alle disse variationer er nævnt for at give udtryk for, at byen byder på muligheder, hvis man tager et initiativ.

  Bostedskommune
  Jelling med kun få industrier kan absolut betegnes som en bostedskommune - i fremtiden en del af den nye Vejle storkommune,
  hvis centrum kun ligger 15 min. togrejse fra Jelling station.

  I Jelling findes både lavpris supermarked og Superbrugs. Jelling Sparekasse og Sydbank er de lokale pengeinstitutter. Kommunen sørger for gode dagplejeordninger og børneinstitutioner.

  I disse rammer tilbyder Jelling Boligselskab boliger for både enlige og familier - alle forholdsvis nye og velholdte - de fleste i grønne omgivelser og dog med kun 10 - 15 min gang til UCL Jelling og Jelling station, hvorfra tog og bus afgår 2 gange i timen imod henholdsvis Vejle og Herning.

  Begiver vi os uden for Jelling by er vi 10 minutters gang fra centrum ude i østjysk natur med skov, sø og Grejsdalen. Velkommen til Jelling Boligselskab. Du har her muligheden for at være ret tæt på dit arbejde og alligevel vil du kunne lægge afstand til det, når du har din fritid. Eller er du studerende giver det dig mulighed for at bo i studiemiljøet og at kunne udnytte UCL Jellings lokaler også i fritiden.

  
  Højager 116-176 Mølvang-Fårupvej
  
  Skovgade 23-25 Kollegievej 9-13
  
  Højagerkollegiet Fårupled 8
  
  Skindbjerg 2-66 Fårupledkollegiet