
Nørregade
7400 Herning 1 værelse 43 m2
Venteliste
Boligudgifter
Husleje pr. måned
3.472 - 3.533 kr.
Indskud
18.750 kr.
Forbrugsafgifter pr. måned
Ikke oplyst
Depositum
0 kr.
Boligstøtte
På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.
Gå til borger.dk's beregnerDen viste boligudgift er den aktuelle.
Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning
Den viste boligudgift er den aktuelle.
Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning
3.472 - 3.533 kr. Pr. md
Skriv mig opOm boligen
Boligtype
Ungdomsboliger
Opførelsesår
1949
Beliggenhed
Nørregade 9B, 7400 Herning
Udlejer
Boligselskabet Fruehøjgaard
Ejer
Boligselskabet Fruehøjgaard
Husdyr
Husdyr ikke tilladt
Boliger af denne type hos udlejer
2 Ungdomsboliger
Byggeritype
Etage
Ledige af denne type hos udlejer
Ingen ledige
Handicapvenlighed
Øvrig info
-
Opskrivning
Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligselskabet Fruehøjgaard. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Fruehøjgaard ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligselskabet Fruehøjgaards hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Fruehøjgaard foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligselskabet Fruehøjgaard via en kontaktformular.
Opskrivningsregler
Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.
Max. alder for boligsøgende til afdelingens ungdomsboliger: 999
Bemærk, at du kan søge bolig i denne afdeling efter reglerne om fleksibel udlejning, hvis du opfylder et af disse kriterier
- Pendler til kommunen
Anvisning af boliger følger reglerne i bekendtgørelse om udlejning af almene boliger.
-
Ventetid
Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.
-
Om ejendommen
Afdeligens navn
90123, Nørregades Ungdomsboliger
Om afdelingen
Boligerne er beliggende på Nørregade 9 samt på Kousgaards Plads 4 i Herning - opført i 2015 og 2016.
Lækre studieboliger i midtbyen, tæt på byens butikker, cafeer og barer. Her bor du centralt, og der er ikke lang vej til hverken banegård eller studiebyen i Birk. 98 af boligerne er beliggende i det gamle Nørregades Plejehjem, på Nørregade 9, samt 72 super lækre og moderne studieboliger beliggende på Kousgaards Plads og ligger tæt op af DGI-Huset med motionscenter, wellness og hotel.
Læs mere om fortrinsrettigheder, herunder bl.a. pendlerordning, under Praktisk Info.
Yderligere afdelingsinfo
Til boligerne på Nørregade er der cykelkælder. Boligerne på både Nørregade og Kousgaards Plads er udstyret med elevator. Herudover har alle brugsret til fællesvaskeri og Multirummet, som er beliggende på Nørregade. Ved Nørrregade er der parkeringspladser ud for afdelingen, og på Kousgaards Plads vil der være parkeringspladser både i terræn og i parkeringskælderen.
Afdelingen består af mange forskellige boligtyper, både et og to plan, hvoraf nogle boliger har altan eller terrasse.
Langt de fleste 2-rums boliger i Nørregade er i 2 plan, og mange er indrettet med hems. Hemsen er betegnet som et af værelserne, fordi gulvarealet er større end 4,5 m2. Værelset/hemsen er i fuld højde, med åben forbindelse med det rum, den er bygget i. Den åbne forbindelse er skærmet af med et højt gelænder.
Alle boliger på Kousgaards Plads er i 1-plan og uden hems.
Boligerne er udstyret med garderobeskab, køle/frys, komfur, emfang, forberedt til YouSee Kabel-tv, samt forberedt til Internet fra Dansk Kabel-TV. Alle boliger har et depotrum i kælderen på Nørregade 9.Afdelingen består af
0 Familieboliger
170 Ungdomsboliger
0 Ældreboliger
0 EnkeltværelserBeliggenhed
Nørregade 9B, 7400 Herning
Internetforbindelse
Nej
Antenneforening
Nej
Vaskeri
Ja
Porttelefon
Nej
-
Boligorganisationen
Udlejer
Boligselskabet Fruehøjgaard
Aaparken 2
7400 HerningBoligselskabet Fruehøjgaard har boliger i disse postnr/kommuner
7430 Ikast
7400 Herning
7330 Brande
Email
Antal boliger
1.812
Telefon
76646600
Antal afdelinger
21
Website
http://www.fruehojgaard.dkBoligorganisationen råder over
1.213 Familieboliger
599 Ungdomsboliger
0 Ældreboliger
0 EnkeltværelserOm boligorganisationen
Boligselskabet Fruehøjgaard er en almen boligorganisation, der opfører og udlejer almene ungdomsboliger og familieboliger. Boligselskabet Fruehøjgaard har i sit
virke altid lagt stor vægt på princippet om medbestemmelse til lejerne, hvilket i dag giver sig udslag i et særdeles aktivt beboerdemokrati i boligselskabets mange afdelinger.
Mål
Vores mål er at bidrage til at dække boligbehovet i Herning Kommune ved at tilbyde borgere en god og tryg bolig.
Visioner og værdier
Vi ønsker at vores boligområder skal være velholdte og velfungerende, vi skal bidrage til at beboerne har ansvarsfølelse og engagement. Det skal være trygt at færdes i bebyggelserne, og vi skal indbyde til, at områderne kan være samlingssted for både formelle og uformelle netværk. Vores største aktiv er vores beboere, og derfor lægger vi i Boligselskabet Fruehøjgaard vægt på at samarbejde åbent, engageret og tolerant. Vi bestræber os på at imødekomme beboernes behov og give dem plads til at ytre sig. Vi forsøger at skabe tillid og troværdighed, så vi kan bidrage til gode og trygge omgivelser for vores beboere.
Vi ønsker at virke med omtanke for både mennesker og miljø. Vi forsøger at tænke grønne tanker ind i såvel nybyggerier som renoveringer. Miljø og klima står højt på den politiske dagsorden – både herhjemme og globalt. En velovervejet, fremadstræbende miljøpolitik er blevet en forudsætning for, at vi kan blive ved med at klare os godt i en verden, hvor kampen konstant bliver hårdere.
Samtidig er det vigtigt for os, at sørge for at vores beboere får tilstrækkeligt med viden og information til, at de føler sig trygge og taget hånd om. Derfor har vi fokus på kommunikationsindsatsen via breve, nyhedsbreve og hjemmesiden, og der bliver også i bestyrelsen arbejdet med kommunikation, dialog og samarbejde med både interne og eksterne partnere.