Gå til hovedindhold

Parkvej

7100 Vejle 2 værelser 55 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

4.737 - 4.937 kr.

Indskud

22.640 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

1.004 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

4.737 - 4.937 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

2020

Beliggenhed

Parkvej 18, 7100 Vejle

Udlejer

Boligforeningen Østerbo

Ejer

Boligforeningen Østerbo

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

18 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligforeningen Østerbo. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligforeningen Østerbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligforeningen Østerbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligforeningen Østerbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligforeningen Østerbo via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  6, Østbyparken

  Om afdelingen

  I dette centralt beliggende område startede Østerbo sine byggerier i 1941 og i 1965 var der opført 1065 boliger, et stort antal værelser garager og erhvervslejemål. Byggerierne er velbeliggende i den østlige bydel ved Nørre Skoven, fjorden og havnen.
  Der er stort indkøbscenter og flere andre forretninger i bydelen, foruden Langelinie skole, Vor Frelser kirke, bager, pizzaria mv.

  Afdelingen består af

  419 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  19 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Parkvej 18, 7100 Vejle

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligforeningen Østerbo
  Treschowsgade 4
  7100 Vejle

  Boligforeningen Østerbo har boliger i disse postnr/kommuner

  7080 Børkop
  8700 Horsens
  7000 Fredericia
  7100 Vejle
  7120 Vejle Øst

  Antal boliger

  3.192

  Telefon

  79432500

  Antal afdelinger

  23

  Boligorganisationen råder over

  2.787 Familieboliger
  282 Ungdomsboliger
  101 Ældreboliger
  22 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligforeningen ØsterBO er en organisation, som har til formål at opføre, udleje, administrere og vedligeholde boligbyggeri i henhold til reglerne herom.

  Ovennævnte formål har vi gjort vort bedste for at løse i et tæt samarbejde med Vejle Kommune gennem mere end 60 år. Vi administrerer ca. 3000 lejemål. Endvidere projekteres der kontinuerligt med nye boligprojekter efter behov, og nye boligbebyggelser er planlagt.

  I Østerbo satser vi på at kunne tilbyde alle boligformer, og vi har et stort udbud af familieboliger i etage- og rækkehuse, samt ungdoms- og ældreboliger med hensigtsmæssige beliggenheder og i dejlige omgivelser, såvel centralt i bykernen, på landet og ved skov og fjord.

  Østerbo er kendt for at holde vore mange boligafdelinger i god vedligeholdt stand. Endvidere gennemgår vore ældre afdelinger gennemgribende moderniseringer, bl.a. i form af opretning og udskiftning af diverse bygningsdele, installationer, nye køkkener og badeværelser m.v.
  Dertil kommer, at udearealerne er velplejede og indbydende til diverse aktiviteter. I mange af vore afdelinger er der endvidere kunstneriske udsmykninger, som giver boligområderne en særlig identitet, beboerne er stolte af.

  Østerbo er organiseret og ledes med respekt for en af grundpillerne i almene boligorganisationer - nemlig beboerdemokratiet. I næsten alle boligafdelinger, er der valgt en afdelingsbestyrelse. Disse mange beboervalgte udfører et stort arbejde for beboerne i form af budgetlægning, moderniseringer og fornyelser samt fritidsaktiviteter.
  Samtlige afdelingsbestyrelsesmedlemmer udgør Østerbo's repræsentantskab, der som organisationens øverste myndighed vælger Østerbo's bestyrelse.

  Østerbo's administration er beliggende i Treschowsgade 4, hvor et engageret personale sikrer, at bestyrelsens beslutninger gennemføres, og hjælper vore mange beboere og medlemmer med udlejning, reparationer og anden servicering med relation til boligen.
  Boligforeningen Østerbo er en organisation, som har til formå