Gå til hovedindhold

Stygge Krumpens Vej

9300 Sæby 2 værelser 65 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

5.101 kr.

Indskud

11.700 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

Ikke oplyst

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

5.101 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familiebolig

Opførelsesår

1982

Beliggenhed

Stygge Krumpens Vej, 9300 Sæby

Udlejer

Frederikshavn Boligforening

Ejer

Frederikshavn Boligforening

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

1 Familiebolig

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Frederikshavn Boligforening. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Frederikshavn Boligforening ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Frederikshavn Boligforenings hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Frederikshavn Boligforening foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Frederikshavn Boligforening via en kontaktformular.


  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  33, Sæbygårdparken m.fl.

  Om afdelingen

  DRACHMANNSVEJ 2 -6 :Afdelingen består af 3 rækkelejligheder sammenbygget med carport, i et stille villakvarter. Beboerne skal selv vedligeholde det tilhørende haveareal. Husdyrhold er tilladt. Afdelingen er centralt beliggende i midtbyen, tæt på indkøbsmuligheder.
  HERMAN BANGSVEJ 1 - 5 : Afdelingen består af 3 1½ plans boliger med egen have og renoverede køkkener, nye vinduer og tage. Husdyrhold er tilladt. Beboerne skal selv vedligeholde det tilhørende haveareal. Afdelingen er centralt beliggende, tæt på indkøbsmuligheder.
  PILEVEJ 4-8-12 : Består af 3 1½ plans boliger med egen have, renoverede køkkener, nye vinduer og tage. Husdyrhold er tilladt. Beboerne skal selv vedligeholde det tilhørende haveareal. Inden for 300 m. alle former for indkøbsmuligheder inkl. svømmehal, bibliotek og kulturhus.
  SÆBYGÅRDPARKEN: Afdelingen består af ét plans enkelt og rækkehuse, Der er haver til alle lejemål, flere beboere har bygget carporte og udestuer til lejlighederne. Husdyrhold er tilladt. Beboerne skal selv vedligeholde det tilhørende haveareal. Der er skønne, store grønne områder med masser af luft og tumleplads. Inden for 300 m. alle former for indkøbsmuligheder inkl. svømmehal, bibliotek og kulturhus. Husdyrhold er tilladt.
  STYGGE KRUMPENSVEJ: Afdelingen består af 1 plans og etagebyggeri, hvor der er haveanlæg skal beboerne selv vedligeholde arealet. Der er skønne, store grønne områder med masser af luft og tumleplads. Husdyrhold er tilladt.

  Afdelingen består af

  166 Familieboliger
  7 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Stygge Krumpens Vej, 9300 Sæby

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Frederikshavn Boligforening
  Harald Lunds Gade 15
  9900 Frederikshavn

  Frederikshavn Boligforening har boliger i disse postnr/kommuner

  9900 Frederikshavn
  9300 Sæby
  9352 Dybvad
  9750 Østervrå
  9990 Skagen

  Antal boliger

  3.325

  Telefon

  96201940

  Antal afdelinger

  37

  Boligorganisationen råder over

  2.879 Familieboliger
  73 Ungdomsboliger
  373 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Frederikshavn Boligforening blev dannet den 1. januar 2008 ved fusion mellem Boligforeningen af 1942 i Sæby og Frederikshavns Boligforening af 1945.