Gå til hovedindhold

Uglehøjen

5260 Odense S 1 værelse 29 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.385 - 2.554 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

493 kr.

Depositum

4.088 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.385 - 2.554 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1990

Beliggenhed

Uglehøjen 160, 5260 Odense S

Udlejer

Boligforeningen Kristiansdal

Ejer

Boligforeningen Kristiansdal

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

2 Ungdomsboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligforeningen Kristiansdal. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligforeningen Kristiansdal ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligforeningen Kristiansdals hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligforeningen Kristiansdal foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligforeningen Kristiansdal via en kontaktformular.


  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  52, Uglehøjen

  Om afdelingen

  Afdeling 52, Uglehøjen er en flot etagebebyggelse i Højby. Arkitektonisk en lille perle, og boligerne er gode. Ligger i yderkanten af kommunen, og selv om der er kollektiv trafik, er det rart med en lille bil.

  Afdelingen består af

  40 Familieboliger
  12 Ungdomsboliger
  5 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Uglehøjen 160, 5260 Odense S

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligforeningen Kristiansdal
  Valmuemarken 27
  5260 Odense S

  Boligforeningen Kristiansdal har boliger i disse postnr/kommuner

  5250 Odense SV
  5260 Odense S
  5863 Ferritslev Fyn
  5792 Årslev
  5220 Odense SØ
  5672 Broby
  5270 Odense N
  5000 Odense C
  5610 Assens
  5631 Ebberup
  5683 Haarby
  5560 Aarup
  5210 Odense NV
  5230 Odense M
  5300 Kerteminde

  Antal boliger

  4.945

  Telefon

  63142220

  Antal afdelinger

  83

  Boligorganisationen råder over

  3.905 Familieboliger
  732 Ungdomsboliger
  308 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligforeningen Kristiansdal Boligforeningen Kristiansdal er stiftet i 1947, hvor et par håndfulde gode mænd og kvinder satte sig omkring et bord på Restaurant Carlslund og lagde grunden til boligforeningen. Den historiske baggrund for boligforeningen er fælles for alle andre boligforeninger og -selskaber, som blev stiftet i årene efter krigen: Stor bolignød og arbejdsløshed, som en række fremsynede love ændrede på. Kristiansdal ligger i dag i Odense Kommune, men før den store kommunalreform i 1970 tilhørte foreningen Dalum Kommune, og de fleste boliger ligger derfor i det oprindelige område, som i dag hedder Odense S og SV. Vi har dog boliger i andre dele af Odense, og vi har boliger i Ny Assens og Faaborg-Midtfyn Kommune. Boligforeningens navn er taget efter det nuværende Dalum Kloster, som i sin tid hed Kristiansdal Hovedgård, et af Fyns største godser under slægten Benzon. Boligforeningen bygger boliger med offentlig støtte, og da det offentlige (stat og kommune) giver støtte til byggeriet, har det offentlige også et tilsyn med boligforeningens virksomhed. Det er det offentlige (Folketing og diverse ministerier), som i meget stort omfang har fastlagt de regler, boligforeningen arbejder efter, og det har fået mange til at tro, at en boligforening er noget i retning af en offentlig virksomhed. Men det er ikke rigtigt. En boligforening er en privat virksomhed, der ligesom mange andre brancher skal følge nogle regler fra offentlige organer. Kristiansdal er på nogle områder en atypisk boligforening. Det er vi, fordi vi administrerer andre boligforeninger udover os selv. I alt administrerer Kristiansdal 13 andre selvstændige boligorganisationer (boligselskaber, -foreninger og kollegier). Næsten halvdelen af det samlede antal boliger kommer 'udefra.' Vi lægger vægt på en god service, effektive og smidige og efter omstændighederne hurtige forretningsgange. Det er vigtigt, at beboerne føler sig godt behandlet, både når de flytter ind, mens de bor, og når de flytter. Derfor sikrer vi en god standard af boligen ved indflytningen, vi giver beboerne mulighed for at bestemme selv over egen bolig, og vi har nogle klare, forståelige og rimelige regler for boligens tilstand ved fraflytning.