Gå til hovedindhold

Kringelborg Alle

4800 Nykøbing F 1 værelse 31 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.388 - 2.517 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

251 kr.

Depositum

7.358 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.388 - 2.517 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1988

Beliggenhed

Kringelborg Alle 19, 4800 Nykøbing F

Udlejer

Boligselskabet Vendersbo

Ejer

Boligselskabet Vendersbo

Husdyr

Husdyr ikke tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

8 Ungdomsboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligselskabet Vendersbo. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Vendersbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligselskabet Vendersbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Vendersbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligselskabet Vendersbo via en kontaktformular.


  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

  Max. alder for boligsøgende til afdelingens ungdomsboliger: 30

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  0925 Vendsysselvej/Aage Sørensensgade/Kringelborg/Fromsgade

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL VENDSYSSELVEJ M.FL
  OBS: vedr. renovering af Vendsysselvej og Aage Sørensensgade:

  Vendsysselvej og Aage Sørensensgade skal i gang med en gennemgribende helhedsplan med start i oktober 2022.
  Boligerne bliver på den baggrund kun udlejet på tidsbegrænsede lejekontrakter - gældende frem til den 14. oktober 2022, hvor lejemålet opsiges uden yderligere varsel. Lejemålet skal således fraflyttes senest den 1. oktober 2022.

  Afdelingen
  - Varierende boligtyper med god beliggenhed i Nykøbing F
  Afdelingen består af boliger, som alle ligger nær centrum af Nykøbing F. Her er en mangfoldighed af ungdomsboliger, over familie-&til ældreboliger, hver med sine kvaliteter. Overalt er der fælles velplejede udearealer med græs, buske og træer.&&Afdelingen råder over et mindre fælleslokale på Vendsysselvej, som kan lejes efter aftale med bestyrelsen. På Vendsysselvej og Aage Sørensensgade findes et antal garager, som kan lejes efter venteliste.

  Boligerne på Vendsysselvej
  - Store grønne arealer og nyttehaver
  Lejlighederne ligger placeret i fire blokke fra årene 1963-1966. Alle lejligheder har altan. Fra de øverste boliger i nr. 26-36 og 38-48 er der udsigt over Guldborgsund. Bortset fra en del af køkkenerne, hvor der er&vinyl på gulvet, er der bøgeparket overalt. Der er faste skabe i alle lejligheder, som desuden har brusebadeværelse og&separat, rummeligt&køkken med spiseplads og&skabselementer af varierende udseende. Der medfølger komfur og emhætte. Der kan ansøges om tilladelse til at opstille&vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet. Der kan være installation til dette fra en tidligere beboer. Er der ikke det, afholdes udgiften af lejer. Omkring bygningerne er der store grønne områder med&både legeplads, bordbænkesæt og mulighed for boldspil. Desuden er der etableret attraktive nyttehaver, som beboerne kan leje gennem bestyrelsen.&Der er fælles cykelkælder, og der hører et privat kælderrum til hvert lejemål.
  Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

  Boligerne på Aage Sørensensgade
  - Tæt på uddannelsessteder, vandet og indkøb
  Her er tale om en rødstensejendom på tre etager, bynært beliggende. Alle gulve er af træ, og boligen rummer brusebadeværelse og&separat køkken med de oprindelige, gedigne snedkerfremstillede skabe og skuffer. Enkelte lejemål har nyere elementkøkkener. Der medfølger komfur.& Der er fælles cykelkælder, og der hører et privat kælderrum med til hvert lejemål.
  Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

  Boligerne på Kringelborg Allé
  - Ved grønne områder og CELF
  Lige ved golfbanens grønne områder og tæt på CELF og øvrige uddannelsesinstitutioner ligger denne bygning i tre etager, som oprindelig har fungeret som ladebygning. Alt er totalrenoveret og omdannet til moderne lejligheder. Boligernes køkkener er påbegyndt renovering i 2015. På fællesområdet er det muligt at mødes og grille ved den fællesgrill, som stilles til rådighed. Der er fælles cykelskur. Boligerne er belagt med parketgulve i bøg. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og har hvide skabselementer. Enkelte køkkener har trinette, som udskiftes ved nedbrud. Der medfølger køleskab med frostboks, to separate nedfældede kogeplader og emhætte. Boligen indeholder desuden et badeværelse med vinyl på gulvet og lyse vægge. Her findes toilet, håndvask og brusehjørne. Boligerne i stueetagen har en lille privat terrasse.
  Forbrug: Vand og el er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb.

  Boligerne på Fromsgade
  - Moderne boliger med stor atriumgård
  Ældreboligerne ligger i en firelænget bygning i ét plan. Bygningen danner ramme om en dejlig, glasoverdækket atriumgård. Her er læ for vejr og vind, og beboerne tilbringer derfor&ofte tid her. Boligerne har&bøgeparket overalt. Der er faste skabe, og udeladelsen af dørtrin betyder, at en kørestol nemt vil kunne komme omkring. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og der medfølger køleskab med frostboks, to nedfældede kogeplader og centralt udsugningsanlæg. Indgang til brusebadeværelset sker gennem en skydedør. Rummet er forsynet med&klinker på det opvarmede gulv og lyse fliser på væggene. Håndvasken er justerbar i højden. Der er installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der hører et skur med til hvert lejemål.
  Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via Domea som et månedligt a conto beløb og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

  Nærområdet
  - Uddannelse, byliv, skov og vand, alt er inden for rækkevidde
  Alle boliger ligger yderst centralt i forhold til centrum af Nykøbing F samt den skønne natur omkring. Der er max. 100 m til nærmeste busstop og 1 km til banegården, som forbinder Nykøbing med både København (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Vi har Lindeskovskolen eller Østre Skole i gå- eller cykelafstand, og en bred vifte af uddannelsessteder i nabolaget. F.eks. SOSU, Katedralskolen, Handelsskolen med overbygning og management-uddannelsen.&Centralt i byen findes&både daginstitutioner, sports- og svømmehal. Nykøbing F. fremstår som "hovedstaden" på Lolland/Falster, og har en række dagligvare- og specialbutikker, biograf og revy. Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; 10 km, så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro, er mulighederne mange; Sønder Kohave, Ravnstrup Skov eller statsskoven Hamborg Skov. Alt er muligt i og omkring Nykøbing F.
  &
  Ventetider
  Ansøgere som kommer længst væk fra og som studerer i Nykøbing har fortrinsret til ungdomsboligerne på Kringelborg.

  I familieboligerne er ventetiden på en stuelejlighed længere end ovenfor anført.
  &

  Fleksibel udlejning
  Boligselskabet Vendersbo og Guldborgsund Kommune har indgået aftale om en mere fleksibel udlejning i Guldborgsund kommune. Aftalen er gældende for&familieboliger.

  Særordningen er som følger:
  1/8 af de ledige boliger udlejes efter følgende kriterier:

  - Erhvervsaktive boligsøgende (dokumentation skal forevises).
  - Ældre med særligt behov for en ældreegnet bolig.
  - Boligsøgende med fysisk/psykisk handicap.
  - Skilsmisseramte familier.

  Afdelingen består af

  204 Familieboliger
  30 Ungdomsboliger
  10 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Kringelborg Alle 19, 4800 Nykøbing F

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligselskabet Vendersbo
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Boligselskabet Vendersbo har boliger i disse postnr/kommuner

  4960 Holeby
  4895 Errindlev
  4850 Stubbekøbing
  4874 Gedser
  4873 Væggerløse
  4872 Idestrup
  4800 Nykøbing F
  4840 Nørre Alslev

  Email

  Antal boliger

  1.675

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  13

  Website

  Boligorganisationen råder over

  1.314 Familieboliger
  79 Ungdomsboliger
  282 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Den 1. august 1955 blev der på initiativ af Nykøbing F. kommune og advokatvirksomheden Kragh og Marcussen afhold et stiftende møde med det formål at starte et datterselskab af Dansk Boligselskab af 1945 A/S, med hovedkontor i København.
  Den 29. december 1955 blev vedtægterne til det lokale boligselskab Vendersbo vedtaget. Navnet Vendersbo blev valgt, da de første tanker om et boligbyggeri for Vendersbo var en grund i Vendersgade, hvor en ildebrand havde raseret byens gamle ridehus, der havde fungeret som fragtbilcentral.
  Nu var boligselskabet Vendersbo etableret og nye planer for fremtiden blev hurtigt gennemtænkt.
  I 1961 påbegyndtes byggeriet af 12 lejligheder i Aage Sørensensgade og årene efter yderligere 192 lejligheder på Vendsysselvej.
  Boligselskabet Vendersbo havde fundet fodfæste i Nykøbing F. og det betød ansættelse af flere funktionærer.
  Gennem 70 érne kom Boligselskabet Vendersbo ”mere ind i varmen” hos Nykøbing F. kommune og byggede i starten af 80´erne 301 gårdhavehuse i Sundtoften i Sundby og andre store opgaver ventede forude blandt andet Vestensborg Alle, Nørrevang Nr. Alslev, Engboulevarden, Brogade, Frisegade, Klosterstræde og m.fl.
  Med sine initiativer har Boligselskabet Vendersbo sat sit præg på Nykøbing F. – ”mulighedernes by”.
  I dag består Boligselskabet Vendersbo af følgende:
  - 207 ældreboliger
  - 38 ungdomsboliger
  - 739 familieboliger
  - 104 carporte/garager