Gå til hovedindhold

Rosenvænget

3480 Fredensborg 1 værelse 36 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.511 kr.

Indskud

7.280 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

238 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.511 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1965

Beliggenhed

Rosenvænget 23, 3480 Fredensborg

Udlejer

Humlebæk Boligselskab

Ejer

Humlebæk Boligselskab

Husdyr

Alle husdyr tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

4 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Humlebæk Boligselskab. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Humlebæk Boligselskab ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Humlebæk Boligselskabs hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Humlebæk Boligselskab foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Humlebæk Boligselskab via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  0407, Rosenvænget

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL ROSENVÆNGET
  - Familievenlig boliger med flotte fællesarealer
  Kun 700 m. fra centrum af Fredensborg ligger denne boligafdeling,. Afdelingen består af etagebyggeri opført i 1967 i&tre plan, fordelt på boligtyperne et-, to-, tre og firerumsboliger.&Der er løbende blevet udskiftet døre og vinduer&i bygningerne.&Medfølgende hver bolig er eget kælderrum til opbevaring. Hver blok har egen cykelkælder, med sliske til scooter og knallerter,&der er aflåst. Ved boligerne er&fælles parkeringspladser der frit kan benyttes af beboere og gæster. Det er desuden muligt at leje egen carport gennem servicecenteret. Omkring bygningerne er der meget store grønne fælles græsarealer med træer og&legeplads med gynger, vipper, legehus og klatrebane. Herudover er der opstillet to flytbare mål, der danner ramme om afdelingens boldbane. I nærheden af legepladsen er endvidere et grillsted for beboerne, der flittigt benyttes i sommerhalvåret. I mellem boligerne er der anlagt stisystemer der gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt i området. Der er i afdelingen oprettet&to fællesvaskerier, i nr. 23 og 39, hvoraf der forbrugsafregnes.&I afdelingen er det tilladt at holde et husdyr (hund/inde kat) samt mindre husdyr (dog ikke reptiler). Der skal søges tilladelse hertil hos servicecenteret.

  Afdelingen består af

  84 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Rosenvænget 23, 3480 Fredensborg

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Humlebæk Boligselskab
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Humlebæk Boligselskab har boliger i disse postnr/kommuner

  3050 Humlebæk
  3480 Fredensborg

  Email

  Antal boliger

  1.065

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  16

  Website

  Boligorganisationen råder over

  987 Familieboliger
  10 Ungdomsboliger
  68 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Humlebæk Boligselskab er det største boligselskab i kommunen. Selskabets afdelinger er fordelt i de to lokalsamfund, Fredensborg og Humlebæk.
  Fredensborg Kommune har et areal der strækker sig fra Øresundskysten til Esrum Sø. Beliggenheden tæt på gode transportmuligheder gør den attraktiv for beboelse.
  Selskabets 14 afdelinger med i alt 1013 lejemålsenheder er fordelt med 6 afdelinger samt 1 institution i Fredensborg, og 7 afdelinger i Humlebæk.