Gå til hovedindhold

Spangsbjerg Møllevej

6700 Esbjerg 1 værelse 35 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.427 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

570 kr.

Depositum

5.500 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.427 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1974

Beliggenhed

Spangsbjerg Møllevej, 6700 Esbjerg

Udlejer

Ungdomsbo

Ejer

Ungdomsbo

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

24 Ungdomsboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Ungdomsbo. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Ungdomsbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Ungdomsbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Ungdomsbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Ungdomsbo via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  61, Møllebæk Kollegium & Gårdkollegiet

  Om afdelingen

  Kollegiet er opført i 1987 og består af 12 etageejendomme med 2 etager. I hver etageejendom er der 4 stk. 1-værelses lejligheder på hver 24 kvm, og 2 stk. 2 værelses lejligheder på hver 50 kvm. Alle beboere har adgang til eget bad og toilet.

  Kollegiet er beliggende i det populære område, Spangsbjerg, som ligger i umiddelbar nærhed af Vognsbølparken. Vognsbølparken er et benyttet område, hvor der årligt bliver afholdt flere motionsløb, koncerter, her er et udendørs styrketræningsområde med flere redskaber til fri afbenyttelse af områdets motionister. Senest har Sport og Eventpark Esbjerg opstillet flere mindre fodboldbaner med kunstgræs - så tag fat i studiekammeraterne til en omgang fodbold under træernes krone.

  Vognsbølparken er en sand oase med flere mindre søer, skov, grønne plæner og rådyr - et dejligt område der inviterer til gå- og løbeture i al slags vejr. Rundt omkring er der flere liggestole placeret, hvor du kan tage et hvil og lade tankerne få frit løb.

  Studieboligerne er populære, så søg i god tid inden studiestart.

  Afdelingen består af

  0 Familieboliger
  132 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Spangsbjerg Møllevej, 6700 Esbjerg

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Ja

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Ungdomsbo
  Nygårdsvej 37
  6700 Esbjerg

  Ungdomsbo har boliger i disse postnr/kommuner

  6700 Esbjerg
  6705 Esbjerg Ø
  6710 Esbjerg V
  6731 Tjæreborg
  6715 Esbjerg N
  6720 Fanø

  Antal boliger

  3.710

  Telefon

  76135050

  Antal afdelinger

  57

  Boligorganisationen råder over

  2.867 Familieboliger
  809 Ungdomsboliger
  32 Ældreboliger
  2 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligforeningen Ungdomsbo blev stiftet i 1946 af unge progressive mennesker, der ønskede at gøre op med efterkrigstidens boligmangel og spekulation. Den første afdeling med 75 familieboliger på Toftsvej stod klar til indflytning i 1949. Et fremsynet forsøgsbyggeri med store lyse rum efter datidens normer. Den dag i dag er afdeling 1 stadig et solidt, velplejet og efterspurgt byggeri, hvor beboerne bliver boende i mange år.  Siden da er det gået stærkt og Ungdomsbo har vokset sig stor og stærk. Boligforeningen Ungdomsbo består af 3.624 boliglejemål fordelt på 53 afdelinger. I alt administrerer virksomheden 3.973 lejemålsenheder fordelt på tre boligforeninger og 3 selvejendende institutioner, herunder også lokaler til flere børneinstitutioner og erhvervsarealer. Spændende og velplacerede byggerier af forskellig karakter. Virksomheden har efterhånden bygget boliger til ca. 10 % af lokalbefolkningen i Esbjerg. Byen har i alt godt 12.000 almene boliger og 40.000 husstande.

  Selv om navnet Ungdomsbo er ungdommeligt, har virksomheden gennem en menneskealder oparbejdet en betydelig erfaring og sikret sig en solid position med alle former for udlejningsboliger. Vi udlejer familieboliger, studieboliger, ældreboliger, seniorbofællesskaber, institutioner og erhvervslejemål. Boligforeningen er konstant i front med mange nye tiltag og forsøgsprojekter byggemæssigt, socialt og organisatorisk. På denne måder lever Boligforeningen Ungdomsbo flot op til sit navn, oprindelse og virke.

  I dag bliver Boligforeningen Ungdomsbo drevet som en moderne, konkurrencedygtig virksomhed for beboere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Her går erfaring, viden og kompetence hånd i hånd i bestræbelsen på at yde beboere og eksterne kunder den bedst tænkelige service. Vi er som alment boligselskab non-profit (hvile i sig selv princippet). Vi skal altså ikke give overskud, men kan fokusere på vores beboere og andre kunder.


  Profil
  Ungdomsbo er den sydvestjyske regions største boligforening med omfattende aktiviteter på ejendomsmarkedet. Vi er projektorienteret, bygger, udvikler og vedligeholder løbende vores byggerier, så de altid fremstår i en høj kvalitet til vores beboere. En udvikling der er styrket væsentligt over en årrække i samarbejde med entreprenører, investeringsselskaber og andre interessenter. Boligforeningen Ungdomsbo arbejder altid målrettet for at tilpasse sig boligmassen til de skiftende behov samfundet og vores beboere byder.