Gå til hovedindhold

Hedeparken

2750 Ballerup 1 værelse 31 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.822 kr.

Indskud

7.347 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

301 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.822 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familiebolig

Opførelsesår

1968

Beliggenhed

Hedeparken 7, 2750 Ballerup

Udlejer

Boligselskabet Baldersbo

Ejer

Boligselskabet Baldersbo

Husdyr

Kontakt udlejer

Boliger af denne type hos udlejer

1 Familiebolig

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligselskabet Baldersbo. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Baldersbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligselskabet Baldersbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Baldersbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligselskabet Baldersbo via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  12

  Om afdelingen

  Afdeling 12 er fra 1965 og er selskabets største afdeling, som består af et højhus i 14 etager med eget indkøbscenter i stueetagen, samt en lav bebyggelse i 3 etager. Afdelingen har en fin disposition, hvor trafikken er separeret fra de bløde trafikanter, som kan bevæge sig på kryds og tværs af bebyggelsen på de mange fine stianlæg. Til afdelingen er der knyttet mange fine og åbne fællesarealer. I samarbejde med naboafdelingen er der etableret mange forskellige klubber, hvilket gør, at man har mulighed for at dyrke mange forskellige former for hobbyer. Afdelingen ligger umiddelbart op ad Hedegårdsskolen, og der er alle former for daginstitutionstilbud i området. Fra bebyggelsen er der ca. 15 minutters gang til Ballerup station og centrum.

  Afdelingen består af

  1.088 Familieboliger
  36 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Hedeparken 7, 2750 Ballerup

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Ja

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligselskabet Baldersbo
  Præstevænget 46
  2750 Ballerup

  Boligselskabet Baldersbo har boliger i disse postnr/kommuner

  2750 Ballerup
  2760 Måløv
  2740 Skovlunde

  Antal boliger

  3.767

  Telefon

  44970886

  Antal afdelinger

  28

  Boligorganisationen råder over

  3.368 Familieboliger
  70 Ungdomsboliger
  329 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligselskabet Baldersbo er Ballerup kommunes største boligselskab med mere end 3.700 lejemål fordelt på bydelene Ballerup, Måløv og Skovlunde.

  Vi ejer og administrerer familieboliger, ungdomsboliger, ældreboliger/ plejehjem, daginstitutioner samt et større indkøbscenter beliggende i en af vores afdelinger.

  I Baldersbo betragter vi lejerne som det væsentligste og forsøger i tilrette-læggelsen og udførelsen af vores arbejde altid at sætte lejeren i centrum.
  Vores målsætning er at være et moderne boligselskab for moderne mennesker.

  I Baldersbo har vi et aktivt beboerdemokrati, hvor lejerne gennem deres beboervalgte afdelingsbestyrelse har mulighed for at sætte deres præg på initiativer i de enkelte afdelinger.

  I alle afdelinger står der altid dygtige og villige medarbejdere til rådighed for dig til løsning af hverdagens små og store problemer og til at sørge for, at omgivelserne altid fremstår velholdte og indbydende.

  Kort sagt: "Baldersbo vil være lejernes bedste valg - et moderne, demokratisk og fremtidsorienteret beboerselskab, attraktivt for beboere og medarbejdere."