Stenkrogen

6705 Esbjerg Ø 1 værelse 37 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje

2.272 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter

320 kr.

Depositum

5.700 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregn om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der tages forbehold for afvigelser ved nye lejemål i afdeling.

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der tages forbehold for afvigelser ved nye lejemål i afdeling.

2.272 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1991

Beliggenhed

Stenkrogen 37, 6705 Esbjerg Ø

Udlejer

Ungdomsbo

Ejer

Ungdomsbo

Husdyr

Ikke tilgængelig

Antal boliger hos udlejer

14 Ungdomsboliger

Byggeritype

Etage

Antal ledige boliger hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Ungdomsbo. Hvis der står 'Til udlejers website' på knappen betyder det, at Ungdomsbo ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Ungdomsbos hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Ungdomsbo foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Ungdomsbo via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning. På fanebladet 'Opskrivning' kan du se, om denne bolig er del af en ordning om fleksibel udlejning. I stedet for ventetid viser vi herunder, hvor mange der er flyttet ind indenfor et år.Det giver et billede af, hvordan man kan komme i betragtning til en bolig i netop dette boligområde.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  17, Ungdomsbokollegiet

  Om afdelingen

  Standardudstyr for alle typer:
  Skabe i entre, køleskab, kogeplader, ovn og emhætte

  Til boligerne hører fælles cykelskure, ligesom der i forbindelse med de fleste boliger er et fællesrum, som deles af 4 beboere. Ved indkørslen til kollegiet (Tårnet) er der et stort vaskeri.

  Det er fast internetadgang og telefonsystem i alle lejlighederne. Der kan ringes gratis internt mellem flere kollegier. Eksternt telefonforbrug afregnes individuelt med teleselskabet

  Der er mange fællesfaciliteter i et nærliggende beboerhus.

  Kollegiet er opført i 1991 og beliggende i Jerne. Den ligger i forbindelse med vore øvrige afdelinger på Stengårdsvej.

  Husdyrhold
  Husdyrhold ikke tilladt.

  Ungdomsboliger
  I afdelingen findes kun ungdomsboliger
  der udlejes gennem Esbjerg Kollegieforening.

  Afdelingen består af

  0 Familieboliger
  74 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Stenkrogen 37, 6705 Esbjerg Ø

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Nej

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Ja

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Ungdomsbo
  Nygårdsvej 37
  6700 Esbjerg

  Ungdomsbo har boliger i disse postnr/kommuner

  6700 Esbjerg
  6705 Esbjerg Ø
  6710 Esbjerg V
  6731 Tjæreborg
  6715 Esbjerg N
  6720 Fanø

  Antal boliger

  3.685

  Telefon

  76 13 50 50

  Antal afdelinger

  58

  Boliger fordelt på type

  2.885 Familieboliger
  774 Ungdomsboliger
  24 Ældreboliger
  2 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligforeningen Ungdomsbo blev stiftet i 1946 af unge progressive mennesker, der ønskede at gøre op med efterkrigstidens boligmangel og spekulation. Den første afdeling med 75 familieboliger på Toftsvej stod klar til indflytning i 1949. Et fremsynet forsøgsbyggeri med store lyse rum efter datidens normer. Den dag i dag er afdeling 1 stadig et solidt, velplejet og efterspurgt byggeri, hvor beboerne bliver boende i mange år.


  Siden da er det gået stærkt og Ungdomsbo har vokset sig stor og stærk. Boligforeningen Ungdomsbo består af 3624 lejemålsenheder fordelt på 54 afdelinger. I alt administrerer virksomheden 4514 lejemålsenheder fordelt på tre boligforeninger. Desuden administrerer vi adskillige selvejende institutioner og erhvervsarealer. Spændende og velplacerede byggerier af forskellig karakter. Virksomheden har efterhånden bygget boliger til ca. 10 % af lokalbefolkningen i Esbjerg. Byen har i alt godt 12.000 almene boliger og 40.000 husstande.


  Selv om navnet Ungdomsbo er ungdommeligt, har virksomheden gennem en menneskealder oparbejdet en betydelig erfaring og sikret sig en solid position med alle former for udlejningsboliger. Vi udlejer familieboliger, studieboliger, ældreboliger, seniorbofællesskaber, institutioner og erhvervslejemål. Boligforeningen er konstant i front med mange nye tiltag og forsøgsprojekter byggemæssigt, socialt og organisatorisk. På denne måder lever Boligforeningen Ungdomsbo flot op til sit navn, oprindelse og virke.


  I dag bliver Boligforeningen Ungdomsbo drevet som en moderne, konkurrencedygtig virksomhed for beboere, medarbejdere og samarbejdspartnere. Her går erfaring, viden og kompetence hånd i hånd i bestræbelsen på at yde lejere og eksterne kunder den bedst tænkelige service.


  Profil
  Ungdomsbo er den sydvestjyske regions største boligforening med omfattende aktiviteter på ejendomsmarkedet. Vi er projektorienteret, bygger, udvikler og vedligeholder løbende vores byggerier, så de altid fremstår i en høj kvalitet til vores beboere. En udvikling der er styrket væsentligt over en årrække i samarbejde med bygherrer, entreprenører og investeringsselskaber. Boligforeningen Ungdomsbo arbejder altid målrettet for at tilpasse sig boligmassen til de skiftende behov samfundet og vores beboere byder.