Gå til hovedindhold

Pistolstræde

5700 Svendborg 1 værelse 40 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

3.462 kr.

Indskud

8.816 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

608 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

3.462 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1825

Beliggenhed

Pistolstræde 1, 5700 Svendborg

Udlejer

Boligselskabet Sydfyn

Ejer

Boligselskabet Sydfyn

Husdyr

Boliger af denne type hos udlejer

2 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligselskabet Sydfyn. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Sydfyn ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligselskabet Sydfyns hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligselskabet Sydfyn foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligselskabet Sydfyn via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  7552, Maj Plads

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET BSB EGEBJERG
  - Et varieret udbud af rækkehuse i Stenstrup, Vester Skerninge og omegn
  &
  I&Boligselskabet BSB Egebjerg tilbydes der etplansrækkehuse som både ungdoms-, familie og ældreboliger. Boligerne ligger i Stenstrup og omegn ikke langt fra Svendborg. Ved alle adresser er boligerne omkranset af fælles grønne arealer, og på Hasselvænget er der bordbænkesæt og på Vestervangen er der en sjov legeplads til de mindste. Der er parkeringsmuligheder ved alle adresser, og der er desuden én dobbelt-carport på Bystævnevej som alle på adressen kan benytte. Derudover er der to garager på Hasselvænget som udlejes via venteliste. Det er et mindre fællehus på både Bystævnevej og Gemalvænget som ligger i forbindelse med fællesvaskeriet, som alle har adgang til. Det er ikke noget der skal lejes, men alle beboere kan benytte det. Fælleshuset i seniorbofællesskabet på Langegyde, må kun benyttes af beboerne på Langegyde. Desuden er det værd at nævne, at der er gratis fællesvaskeri på Assensvej, Bystævnevej, Hostrupvej, Åløkkevej, Gemalvænget&og Tjørnevej. Hvis beboerne i boligafdelingen ønsker at opgradere deres tv-pakke til en større pakke end grundpakken, skal det aftales og afregnes direkte med Sydfyns intranet. Det er muligt at skifte til anden udbyder, men beløbet for grundpakken skal stadig betales til Sydfyns Intranet. Desuden er det muligt at konvertere tv-pakken til en internetpakke.

  Afdelingen består af

  165 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Pistolstræde 1, 5700 Svendborg

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligselskabet Sydfyn
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Boligselskabet Sydfyn har boliger i disse postnr/kommuner

  5771 Stenstrup
  5762 Vester Skerninge
  5700 Svendborg
  5883 Oure
  5874 Hesselager
  5882 Vejstrup
  5892 Gudbjerg Sydfyn
  5884 Gudme

  Email

  Antal boliger

  2.149

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  18

  Website

  Boligorganisationen råder over

  1.707 Familieboliger
  36 Ungdomsboliger
  396 Ældreboliger
  10 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  BSB Svendborg blev stiftet som et datterselskab af Boligselskabet BSB i 1952 i forbindelse med byggeriet af Femte Maj Plads. Det selvejende selskab råder i dag over godt 1300 boliger fordelt på 10 afdelinger med central beliggenhed i Svendborg, Rantzausminde og Troense.
  BSB Svendborg kan især tilbyde eftertragtede familieboliger - i både etagebyggeri og tæt/lav bebyggelse med terrasser eller en lille have tilknyttet boligen - men selskabet har også både ungdomsboliger og ældreboliger.