Gå til hovedindhold

Haugelund

5492 Vissenbjerg 1 værelse 31 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

1.551 kr.

Indskud

0 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

415 kr.

Depositum

4.653 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

1.551 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Ungdomsboliger

Opførelsesår

1987

Beliggenhed

Haugelund, 5492 Vissenbjerg

Udlejer

Almen Boligselskabet Centrum Danmark

Ejer

Almen Boligselskabet Centrum Danmark

Husdyr

Kat tilladt
Hund tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

2 Ungdomsboliger

Byggeritype

Tæt / lav

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Almen Boligselskabet Centrum Danmark. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Almen Boligselskabet Centrum Danmark ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Almen Boligselskabet Centrum Danmarks hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Almen Boligselskabet Centrum Danmark foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Almen Boligselskabet Centrum Danmark via en kontaktformular.


  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en ungdomsbolig. Hvis du ønsker at søge en ungdomsbolig, skal du være under uddannelse, være i lære, i praktik, trainee eller have en elevplads. Eller du skal have såkaldt særligt behov. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

  Max. alder for boligsøgende til afdelingens ungdomsboliger: 30

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  8070, Nørrevænget/Østervang m.fl. (0740.051)

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL DOMEA VISSENBJERG
  - Afdeling sammensat af flere tidligere afdelinger
  &
  Boligerne
  - Lyse boliger med egen terrasse
  Disse lejemål er placeret i en etplansinstitution, og blev opført i år 1999. Boligerne er allesammen opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin. De lyse boliger er opført med tekøkkener, som er indrettet med hvide skabslåger, lyse bordplader og lidt skabsplads. Ved indflytning medfølger der både et køleskab med frostboks og separate kogeplader. Lejemålenes rummelige badeværelser er også opført i lyse nuancer, hvor der er et bruseområde og skøn gulvvarme til de kolde vinterdage. I hvert lejemål er der indbyggede skabe, og der medfølger egen terrasse samt en skøn fælleshave, hvor kaffen kan nydes ude.
  Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme opkræves som et månedligt aconto beløb og el opkræves som et månedligt aconto beløb.
  &
  Afdelingen
  - Skøn samling af ejendomme
  &
  Søndersøvej
  - Totalrenoverede boliger i år 1995
  Denne ejendom består af toetagers byggerier&og villalejligheder, hvor&villalejlighederne&er opført med lejemål i to plan med indvendige trin. Boligerne blev opført i år&1927, og blev totalrenoveret&i år 1995.&Disse skønne boliger er placeret centralt i Vissenbjerg, og der er skønne fælles udearealer med tilhørende bordbænkesæt&og fælles cykelskur ved afdelingen.&Til boligerne medfølger der eget skur, undtagen i nr.1 A. Det er dog muligt at leje et ekstra skur i afdelingen, hvis der er behov for det. Til besøgende er der rigtig gode&parkeringsmuligheder&nær boligerne.
  &
  Senhjerneskadecenter
  - Hyggelig afdeling i Vissenbjerg med skønne bålsteder
  Denne hyggelige afdeling er placeret 1,5 km. fra Vissenbjerg centrum. Til afdelingen er der nogle skønne græsarealer og en skøn fælles terrasse, hvor der&står bordbænkesæt til fri afbenyttelse. Derudover er der også bålsteder&ved afdelingen,&hvor sommeraftenerne kan nydes ude sammen med de resterende beboere. Til besøgende er der gode parkeringsmuligheder ved afdelingen, og der er aflåste cykelskure.
  &
  Vestergade
  - Central placeret afdeling
  Denne hyggelige afdeling er placeret i centrum af Vissenbjerg, og trods den centrale placering så er der stadigvæk gode parkeringsmuligheder nær afdelingen.&Afdelingen er bestående af et toetagersbyggeri, som blev opført i år 1960,&og i år 2014 blev det totalrenoveret og ombygget&til skønne boliger. Boligerne i stueetagen er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin,&og til boligerne på 1. sal er&der&indstillet en&dørtelefon.
  &
  Haugelund
  - Afdeling med fællesvaskeri og fælleslokaler
  Haugelund er beliggende i Duedalen, som ligger ca. 1-2 km. fra Vissenbjergs bymidte. Til afdelingen er der et fællesvaskeri og fælleslokaler, som afdelingens beboere kan anvende mod betaling. Ude ved de nærliggende&græsarealer er der sat bordbænkesæt, og der er gode muligheden for&opbevaring af cykler, da der hører cykelskur med til afdelingen. Afdelingen tilbyder også gode parkeringsmuligheder, da der er placeret en parkeringsplads&ved græsarealer.
  &
  Hesbjerglund
  - Naturskønt og roligt område med dejlige rækkehuse
  I naturskønne omgivelser i gåafstand til Vissenbjerg bymidte, ligger Hesbjerglund, som er hyggelige røde murstensrækkehuse i et eller to plan. Hesbjerglund blev opført i 1991 og består af i alt 46 boliger, hvoraf de fire er ungdomsboliger. Vi har skønne, grønne fælles udearealer med en sjov legeplads samt hyggelige bordebænkesæt, hvor du kan nyde en stille stund. Hele området er præget af en rolig stemning med masser af grønt og et velorganiseret stisystem. Det store fælleshus rummer både selskabslokale og&fællesvaskeri. Derudover har vi gode parkeringsmuligheder samt busforbindelser få hundrede meter fra Hesbjerglund.
  &
  Kildebakken
  - Fine udearealer og gode parkeringsmuligheder
  Denne afdeling tilbyder forskellige goder, og til beboerne på Østergade er der et skønt fællesvaskeri som beboerne kan anvende mod betaling, hvor imod beboerne på Østervang kan leje afdelingens fælleslokaler til sociale arrangementer.&Ved afdelingen er der skønne udearealer, hvor beboerne kan nyde naturens smukke efterårsfarver, mens en kop kaffe nydes ude ved bordbænkesættene. På Nørrevænget er der aflåste cykelskure, og der er generelt rigtige gode parkeringsmuligheder i hele afdelingen.
  I afdelingen er det kun tilladt og medbringe mindre husdyr, dvs. hunde og katte er ikke tilladt.

  Afdelingen består af

  159 Familieboliger
  11 Ungdomsboliger
  74 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Haugelund, 5492 Vissenbjerg

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Almen Boligselskabet Centrum Danmark
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Almen Boligselskabet Centrum Danmark har boliger i disse postnr/kommuner

  5330 Munkebo
  5471 Søndersø
  5462 Morud
  5485 Skamby
  5400 Bogense
  5450 Otterup
  5620 Glamsbjerg
  5492 Vissenbjerg
  5580 Nørre Aaby
  5466 Asperup
  5474 Veflinge
  5300 Kerteminde
  5500 Middelfart
  5690 Tommerup

  Email

  Antal boliger

  1.124

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  15

  Website

  Boligorganisationen råder over

  601 Familieboliger
  64 Ungdomsboliger
  459 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Almen Boligselskabet Centrum Danmark (ABCD) blev stiftet ved en fusion mellem, BSB Glamsbjerg, Boligselskabet Vissenbjerg, Kerteminde-Munkebo Boligselskab, BSB Nordfyn samt Nørre Åby Ældreboligselskab pr. 1. oktober 2019. Det selvejende selskab råder i dag over godt 1122 boliger fordelt på 14 afdelinger.
  Almen Boligselskabet Centrum Danmark (ABCD) kan tilbyde både familieboliger - de fleste i tæt/lav bebyggelse med terrasser eller en lille have tilknyttet boligen - seniorboliger, ungdomsboliger, ældreboliger og plejeboliger.