Gå til hovedindhold

Højkær

2605 Brøndby 1 værelse 48 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

2.791 kr.

Indskud

10.442 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

272 kr.

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

2.791 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familiebolig

Opførelsesår

1958

Beliggenhed

Højkær 14, 2605 Brøndby

Udlejer

Boligorganisationen Nygårdsparken

Ejer

Boligorganisationen Nygårdsparken

Husdyr

Boliger af denne type hos udlejer

1 Familiebolig

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Boligorganisationen Nygårdsparken. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Boligorganisationen Nygårdsparken ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Boligorganisationen Nygårdsparkens hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Boligorganisationen Nygårdsparken foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Boligorganisationen Nygårdsparken via en kontaktformular.

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  Nygårdsparken

  Om afdelingen

  VELKOMMEN TIL NYGÅRDSPARKEN
  - Et fantastisk fællesskab og herlige lejligheder med klimaskærmsforbedringer
  Nygårdsparken består af skønne etagebyggerier på henholdsvis tre -og femten etager, og området ved Nygårdsparken er anlagt så der er gode forhold for handicappede eller gangbesværede. Boligerne er opført over en fireårig periode, fra 1956 til 1960, og i midten af 90'erne blev højhusene renoveret med udvendig isolering, facadebeklædning samt glasinddækning af altanerne. Særligt for denne afdeling er, at boligerne er i gang med at gennemgå klimaskærmsforbedringer, således at energiniveauet nedsættes, hvilket er med til at skåne miljøet og mindske varmeomkostningerne for afdelingens beboere. Derudover er der et fantastisk socialt sammenhold i afdelingen. Der udbydes masser af forskellige aktivitetsklubber, og der bliver holdt familie-dage, hvor der opstilles aktiviteter til både børn og voksne.
  Ud over disse skønne aktiviteter som afdelingens beboere står for, så er der også dejlige grønne områder ved boligerne, hvor børnene til dagligt kan lege på legepladsen eller fodboldbanen. Skal der holdes fødselsdage eller andre sociale arrangementer, så kan afdelingens store selskabslokale lejes, og der er masser af gratis parkeringspladser i nærheden til besøgende. Til dagligt kan beboere leje enten en carport eller garage, og der er også knallertskur og cykelskur eller cykelkælder tilknyttet afdelingen. Nygårdsparken har også bordbænkesæt samt fire store betongrill, som er til fri afbenyttelse for afdelingens beboere, og efter aftensmaden kan der nydes et spil petanque på den nærliggende petanquebane.

  Afdelingen består af

  476 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Højkær 14, 2605 Brøndby

  Internetforbindelse

  Ja

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Ja

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Boligorganisationen Nygårdsparken
  Oldenburg Allé 3
  2630 Taastrup

  Boligorganisationen Nygårdsparken har boliger i disse postnr/kommuner

  2605 Brøndby

  Email

  Antal boliger

  476

  Telefon

  76646464

  Antal afdelinger

  1

  Website

  Boligorganisationen råder over

  476 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Boligselskabet er en almen boligorganisation.

  Boligselskabets boliger udlejes efter bekendtgørelse om udlejning af almene boliger mv.. Som hovedregel udlejes selskabets familieboliger derfor efter venteliste, men hver fjerde ledige bolig stilles dog til rådighed for kommunen. Eventuelle ungdomsboliger udlejes ligeledes efter venteliste, men som hovedregel kun til ansøgere, der er optaget på godkendt uddannelse. Eventuelle ældre-/plejeboliger anvises normalt 100 % af kommunen.