Gå til hovedindhold

Miravænget

2620 Albertslund 2 værelser 48 m2

Venteliste

Boligudgifter

Husleje pr. måned

5.759 - 5.843 kr.

Indskud

14.000 kr.

Forbrugsafgifter pr. måned

Ikke oplyst

Depositum

0 kr.

Boligstøtte

På borger.dk kan du beregne om du kan få boligstøtte til denne bolig.

Gå til borger.dk's beregner

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

Den viste boligudgift er den aktuelle.

Der kan ske ændring af huslejen ved genudlejning

5.759 - 5.843 kr. Pr. md

Om boligen

Boligtype

Familieboliger

Opførelsesår

1988

Beliggenhed

Miravænget 7, 2620 Albertslund

Udlejer

Albertslund Boligselskab

Ejer

Albertslund Boligselskab

Husdyr

Alle husdyr tilladt

Boliger af denne type hos udlejer

2 Familieboliger

Byggeritype

Etage

Ledige af denne type hos udlejer

Ingen ledige

Øvrig info

 • Opskrivning

  Klik på den blå knap for at gå til opskrivning ved Albertslund Boligselskab. Hvis der står 'Skriv mig op ved udlejer' på knappen betyder det, at Albertslund Boligselskab ønsker at modtage ønsker om opskrivning via deres eget website. Du vil i så fald blive sendt videre til Albertslund Boligselskabs hjemmeside. Hvis der står 'Kontakt udlejer' på knappen betyder det, at Albertslund Boligselskab foretrækker at modtage ønsker om opskrivning via email. Du vil i dette tilfælde kunne skrive til Albertslund Boligselskab via en kontaktformular.

  Gebyr for Gebyr
  Udefrakommende kr. 225,00
  Boende kr. 225,00
  Ajourføring kr. 225,00

  Opskrivningsregler

  Den valgte bolig er en familiebolig. Udlejning af almene familieboliger sker efter venteliste, og en ledig bolig skal tilbydes den, som står øverst på ventelisten, forudsat den pågældende husstand opfylder evt. krav til størrelse og sammensætning. Kontakt evt. boligorganisationen for de nøjagtige opskrivningsregler.

 • Ventetid

  Det er ikke muligt at angive en egentlig ventetid, da der er mange ting, der spiller ind. Fx kan man i nogle afdelinger komme først i køen, hvis man er i en bestemt situation, og dermed få en bolig hurtigere end ellers. Det kaldes for fleksibel udlejning.

 • Om ejendommen

  Afdeligens navn

  Miravænget

  Om afdelingen

  &
  Miravænget er en del af Damgårdsarealet, der ligger i det nordlige Albertslund tæt på Vestskoven, Herstedhøje samt landsbyerne Herstedvester og Herstedøster.
  &
  Afdelingen består af 46 familieboliger i form af små rækkehuse med en god blanding af to-rums boliger på ca. 60 m² og fire-rums på ca. 100 m². Bemærk at enkelte boliger kan ligge på første sal,&uden dertilhørende&have.
  &
  Der er velindrettet fællehus og legepladser. Miravænget ligger centralt placeret ved flere børneinstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder.
  &
  I Damgårdsarealet ligger almene boliger side om side med andelsboliger, og som beboer er man omgivet af grønne arealer med mange muligheder for udendørsaktiviteter

  &
  &

  Afdelingen består af

  47 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  0 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Beliggenhed

  Miravænget 7, 2620 Albertslund

  Internetforbindelse

  Nej

  Antenneforening

  Ja

  Vaskeri

  Nej

  Porttelefon

  Nej

 • Boligorganisationen

  Udlejer

  Albertslund Boligselskab
  Stationsparken 37
  2600 Glostrup

  Albertslund Boligselskab har boliger i disse postnr/kommuner

  2620 Albertslund

  Email

  Antal boliger

  2.114

  Telefon

  88180880

  Antal afdelinger

  16

  Website

  Boligorganisationen råder over

  2.094 Familieboliger
  0 Ungdomsboliger
  20 Ældreboliger
  0 Enkeltværelser

  Om boligorganisationen

  Albertslund Boligselskab (AB)

  Det sociale hjerte
  Det sociale hjerte er meget stort i AB. Her er vi stolte af at kunne bidrage til lokalmiljøet og kunne hjælpe med at løse problemstillinger i samfundet, for eksempel ved at aktivt at skabe flere elevpladser og praktikforløb i forbindelse med renoveringer af AB's boliger. Elevpladser kan give de enkelte elever bedre netværk, erfaring og motivation til videre arbejde, og så er ordningen samtidig en måde at udvise et større samfundsansvar, da elev- og praktikpladserne skaber nye ressourcer og muligheder i boligområderne.

  Udvikling og naboskab
  I Albertslund Boligselskab spiller frivilligt og beboerdemokratisk arbejde en stor rolle, og der er masser af spændende projekter og initiativer i de forskellige afdelinger: Beboeraktiviteter og bestyrelsesarbejde bidrager både til udvikling af boligområdet og en større følelse af naboskab, og så er det en måde at få medindflydelse som beboer.

  Om AB
  AB blev stiftet i 1944 og har i dag 2.200 boliger i Albertslund. Boligerne blev opført i perioden 1944-1994 og er kendetegnet ved lave bebyggelser, der ligger tæt på naturen.
  AB har egen bestyrelse, der sidder med det økonomiske og juridiske ansvar. Bestyrelsen vælges på det årlige repræsentantskabsmøde.