Gå til hovedindhold

Almener-kampagnen

Vi kender velfærdsstaten, foreningsdanmark og højskoletraditionen som danske symboler på fællesskab. Men taler vi nok om almene boliger?

Almener

Langt de fleste danskere bakker op om de almene værdier, der ligger til grund for de almene boliger. Der er bare ikke nok, der kender til dem. Det vil vi gerne ændre. Derfor har vi skabt denne Almener-kampagne.

Den almene bevægelse er en historie om solidaritet, fællesskab og billige boliger for alle. En bevægelse, som rummer arkitektonisk arvesølv og gode intentioner.

De almene boliger er en væsentlig del af det danske DNA og noget, som langt de fleste af os støtter og mener spiller en vigtig rolle i samfundet. I dag bor over én million danskere i en almen bolig. En 'almener' er med andre ord os alle sammen.

Her på Danmarkbolig.dk kan du let og hurtigt finde overblik over landets boligorganisationer, hvor du kan skrive dig selv eller dit barn op - hvis vedkommende er fyldt 15 år. Du kan også finde ud af, hvilke boligorganisationer, der har ledige boliger.

Start din søgning her