Gå til hovedindhold

Om DanmarkBolig.dk

DanmarkBolig.dk er en online boligportal, der samler flere end 560.000 almene lejeboliger i Danmark på tværs af regioner, boligorganisationer og opskrivningssamarbejder. Her kan du frit søge almene boliger i hele landet - fx familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger - og nemt få et overblik over de boliger, der passer til dine behov og ønsker. Portalen rummer både boliger, som aktuelt står ledige, og udlejede boliger, som du kan skrive dig på ventelisten til.

Almene boliger opføres og udlejes af en række forskellige boligorganisationer. Formålet med DanmarkBolig.dk er at samle alle oplysninger om almene lejeboliger på én platform, så du som boligsøgende kan få et hurtigt overblik på tværs. Så undgår du at skulle besøge alle boligorganisationernes hjemmesider, men kan hurtigt og effektivt finde den lejelejlighed, det rækkehus eller en anden boligtype, du drømmer om, og hermed blive ledt til den relevante boligorganisation. DanmarkBolig.dk er en non-profit portal, hvilket betyder, at du ikke skal betale for oplysningerne på portalen.

Sådan finder du din nye lejebolig

Hvis du søger bolig, kan du søge bredt på almene lejeboliger i hele landet. Der er boliger i mange forskellige kategorier, og på DanmarkBolig.dk er de forskellige kategorier gjort søgbare. Du kan fx søge på ledige familieboliger, ungdomsboliger eller ældreboliger til leje fra alle boligselskaber i én og samme søgning.

Her kan du læse mere om de almene boligtyper.

Du kan også filtrere din boligsøgning på fx størrelse, antal værelser, maksimum husleje, fleksibel udlejning, handicapvenlighed, husdyr eller andre faciliteter. Hvis du fx skal finde en bolig efter en skilsmisse, eller hvis du har et handicap, så gør søgemaskinen det nemt at filtrere og målrette din boligsøgning.

Få flere tips til din boligsøgning her. 

Hvis du har yderligere spørgsmål om boligsøgning på DanmarkBolig.dk, er du meget velkommen til at kontakte os ved hjælp af den lyseblå support-knap længst ude i højre side af skærmen. Du får svar inden for 24 timer i alle hverdage.

DanmarkBolig.dk er udviklet i et samarbejde mellem Landsbyggefonden, Indenrigs- og Boligministeriet, BL - Danmarks Almene Boliger og KL.

DanmarkBolig.dk er etableret i henhold til Lov om almene boliger § 64.

DanmarkBolig.dk er en del af Landsbyggefonden, der er en selvejende institution oprettet ved lov. Landsbyggefondens primære formål er at støtte og udvikle alment boligbyggeri i hele Danmark gennem forskellige låne- og tilskudsmuligheder til landets boligorganisationer.